Сніговий армагедон обіцяють у столиці вже сьогодні. Штормовий вітер у поєднанні зі снігопадом змусили ДСНСників оголосити "жовтий" рівень небезпеки в Києві.

Водіїв просять не виїжджати на своїх машинах і не паркуватися на узбіччях. Обіцяють, що снігу намете до десяти сантиметрів.

Раніше повідомлялось, що найхолодніше буде на заході. На вівторок, 12 лютого, синоптики прогнозують похмуру, сніжно-дощову і вітряну погоду Україні. Крім того, в країні очікується значне похолодання.

Про це повідомила український синоптик Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами відомого синоптика, головні погодні баталії розгорнуться у ряді північних, центральних і південних областей. Жителі цих територій не зможуть уникнути мокрого снігу і дощу, а пориви штормового вітру там можуть досягати 15-20 метрів в секунду.

"Вівторок несе в Україну складну погоду, дощі, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий, до сильного, вітер. Опади невеликими будуть хіба що на Заході, а до Сходу 11 лютого ще все не дійдуть".

Вівторок несе в Україну складну погоду - дощі, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий, до сильного,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 11 februari 2019

Нагадаємо, погода на 12 лютого: зима вступає в жорстокий поєдинок, всім приготуватися. Найхолодніше буде на заході.

Як повідомляв раніше Знай.uа, погода на завтра змусить українців скасувати всі справи: зима наступає. Головні погодні баталії розгорнуться в ряді північних, центральних і південних областей.

На вівторок, 12 лютого, синоптики прогнозують похмуру, сніжно-дощову і вітряну погоду Україні. Крім того, в країні очікується значне похолодання.

Також Знай.uа писав, що танення льдовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.