На вівторок, 12 лютого, синоптики прогнозують похмуру, сніжно-дощову і вітряну погоду Україні. Крім того, в країні очікується значне похолодання.

Про це повідомила український синоптик Наталка Діденко.

За її словами, головні погодні баталії розгорнуться у ряді північних, центральних і південних областей. Жителі цих територій не зможуть уникнути мокрого снігу і дощу, а пориви штормового вітру там можуть досягати 15-20 метрів в секунду.

"Вівторок несе в Україну складну погоду, дощі, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий, до сильного, вітер. Опади невеликими будуть хіба що на Заході, а до Сходу 11 лютого ще все не дійдуть". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Незважаючи на ускладнення погодних умов, буде тепло в Криму, а також – на узбережжях Чорного і Азовського морів. Там синоптики прогнозують +7...+13 градусів.

Найхолодніше на заході. Так, на Прикарпатті, у Львівській, Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій повітря прогріється до 0...+2 градусів.

За прогнозами синоптиків, у Києві пройде дощ з переходом в мокрий сніг. Місцями очікується налипання мокрого снігу, південний вітер з поривами до 12 метрів на секунду. Протягом доби у столиці температура повітря сягатиме 0...+3 градусів.

Вівторок несе в Україну складну погоду - дощі, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий, до сильного,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 11 februari 2019

Прогноз погоди на вівторок, 12 лютого, в містах України:

Ужгород – +2...+4

Львів – 0...+2

Івано-Франківськ – 0...+2

Тернопіль – 0...+2

Чернівці – 0...+2

Хмельницький – 0...+2

Луцьк – +1...+3

Рівно – +1...+3

Житомир – +1...+3

Вінниця – +1...+3

Одеса – +5...+7

Миколаїв – +5...+7

Херсон – +7...+9

Сімферополь – +11...+13

Кропивницький – +2...+4

Черкаси – +1...+3

Чернігів – +1...+3

Суми- + 1... + 3

Полтава – +2...+4

Дніпро – +4...+6

Запоріжжі – +6...+8

Донецьк – +2...+4

Луганськ – +2...+4

Харків – +2...+4

Київ – 0...+2

Нагадаємо, синоптики попереджають про сніговий апокаліпсис. Вже у вівторок, 12 лютого, Україну знову накриють снігопади з дощем.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Горбань запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

Також Знай.uа писав, що танення льдовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Дивіться: Які погодні сюрпризи готує українцям 2019 рік