Народний синоптик Володимир Деркач розповів українцям, якою буде погода у останній місяць зими.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну заяву синоптика.

Деркач відзначає, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою - від невеликих мінусів до плюсів. Ночами очікується мінусова температура, а вдень - вище нуля і сніг.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"У другій декаді лютого в Україну повернуться морози, але ще не дуже сильні", - розповів він і спрогнозував рясні опади у останні десять днів лютого.

" А ось після 20 лютого можливе різке зниження температури, опади будуть помірними", — резюмував Деркач.

Нагадаємо, український гідрометеорологічний центр обіцяє українцям різке потепління після сильних морозів.

На деякий час можна буде забути про обморожених носах і втричі намотаних шарфиках. Місцями в Україні очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Зміна погоди може позначитися на самопочутті вегетатиков і метеочутливих людей. Очікуваний прогноз погоди опублікований на офіційному сайті Укргідрометцентра

Як повідомляв раніше Знай.ua, останній місяць зими почнеться з відлиги, але з 5 лютого в Україну повернуться потужні морози.

Таку думку у коментарі ФАКТАМ висловив народний синоптик Леонід Горбань.

"В першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом. Невелика відлига прийде 25 лютого, але вже через кілька днів морози повернуться знову, і протримаються до кінця першого тижня березня", - прогнозує Леонід Горбань.

Разом з тим народний синоптик Володимир Деркач вважає, що лютий в Україні не буде занадто лютим. Він переконаний, що на початку лютого вночі очікуються невеликі морози, вдень буде плюсова температура, пройде сніг.

Також Знай.ua писав про те, що цього тижня майже по всій території України стане набагато тепліше.