Український гідрометеорологічний центр обіцяє українцям різке потепління після сильних морозів. На деякий час можна буде забути про обморожених носах і втричі намотаних шарфиках. Місцями в Україні очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Зміна погоди може позначитися на самопочутті вегетатиков і метеочутливих людей. Очікуваний прогноз погоди опублікований на офіційному сайті Укргідрометцентра

На вівторок, 29 січня, в Україні очікується дощ зі снігом. На півночі країни вдень очікується від -2 до 3 градусів, вночі до 9 градусів морозу. У центральних і західних областях вдень 1…3 градуси тепла, вночі -1…-3 градуси. У східних областях вдень синоптики прогнозують -1…-3 градуси, вночі -7…-10 градусів. На півдні тепліше, вдень 6…9 градусів тепла, вночі до 1 градуса морозу. В Києві буде хмарно, дощ зі снігом, температура вдень 1…3 градуси, вночі -2…-4 градуси.

У середу, 30 січня, синоптики обіцяють дощі, місцями з мокрим снігом. На півночі і в центрі України буде +2…+4 градуси, вночі -1…2 градуси. У східних областях вдень -1…3 градуси, вночі -2…-7 градусів. На півдні України в цей день стовпчики термометра вдень підніметься до 8…11 градусів тепла, вночі 2…4 градуси. У Києві погода буде дощова +2…+4 градуси, вночі від -1 до 1 градуса.

У четвер, 31 січня, в Україні без опадів. На заході вдень 0…+2 градуси, вночі 0…-2 градуси. На півночі і в центрі вдень 2…4 градуси тепла, вночі від -2 до + 1 градуса. На сході України вдень від -1 до 1 градуса, вночі до 7 градусів морозу. У південних областях мінлива хмарність, вдень 8…11 градусів тепла, вночі 2…4 градуси. У Києві синоптики обіцяють дощі, вдень 2…4 градуси, вночі -1…1 градус.

У п'ятницю, 1 лютого, в Україні хмарно, в південних областях пройдуть дощі. У північних, західних і центральних областях вдень 2…4 градуси тепла, вночі від -2 до + 1 градуса. У Києві в п'ятницю опадів не прогнозують, вдень 2…4 градуси, вночі від -1 до 1 градуса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дивіться: весняна зима

Нагадаємо, раніше ми публікували прогноз погоди на тиждень: стихія дасть нам перерву, але пуховики ховати ще рано.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозов і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Як повідомляв портал Знай.uа першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів, які будуть супроводжуватися сильним снігом. Таку думку висловив народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що користувачів мережі розлютили пробки і затримки громадського транспорту у зв'язку з сильними снігопадами у Києві. І ось вже кілька днів поспіль кияни публікують фотожаби про погодної обстановки і прибирання снігу в столиці.