У мережі опублікували фото "комунального пекла" окупованого Донбасу, на яких видно, що "господарники" Путіна не надто переймаються елементарним благоустроєм території.

Про це пише блогер Максим Мирович у Twitter та публікує відповідні фото.

На кадрах чітко видно, з якими жахами стикаються мешканці окупованої бойовиками "ДНР" Горлівки Донецької області.

Блогер опублікував фото підземного переходу у центрі Горлівки. Як бачимо, сніг там ніхто не чистить, а місцеві мешканці вимушені щодня наражатись на небезпеку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

"Просто гірськолижний курорт Денеерії", "Спускаєшся і потрапляєш одразу на підвал”, “Одразу в пекло”, – пишуть користувачі у Twitter.

Нагадаємо, через сильні снігопади в окупованій Горлівці провалився дах покинутого супермаркету "Амстор".

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в мікроблозі Twitter блогер Денис Казанський.

"Хроніки процвітання "республік". Дах покинутого супермаркету "Амстор" у Горлівці теж провалився від снігу. Раніше обвалилися дахи цехів на заводах ММЗ, АМК і на Дебальцевському заводі металургійного машинобудування. Сніг не чистять, все занепадає, розвалюється і гниє".

Як повідомляв раніше Знай.ua, експерт шокувала українців заявою про Донбас, часткова окупація якого, на її думку, пішла на користь багатьом сферам економіки.

Донбас
Донбас

Про це пише "Дзеркало тижня", посилаючись на коментар академіка, директора Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елли Лібанової.

Експерт вважає, що за роки війни Україна навчилася жити без вугілля і металу окупованого Донбасу, який з моменту приходу "русского мира", перетворився на депрсивну територію злиднів, розрухи і безнадії.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Для України це прогресивні зміни - країна позбулася тягаря старої сировинної економіки. Однак це зовсім не означає, що Україна повинні відмовитися від окупованих територій Донецької та Луганської областей і від людей, які там живуть, вважає експерт.

Також Знай.ua писав про те, що населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського миру".