Державна компанія "Укрзалізниця" запустила потяг за маршрутом "Київ-Лисичанськ" з повністю оновленим складом вагонів.

Про це на своїй особистій сторінці у Facebook повідомив очільник компанії Євген Кравцов.

"Вже кілька днів курсує новий склад поїзда Київ-Лисичанськ - оновлені і модернізовані вагони у новій корпоративній колористиці. Як і обіцяв - такі вагони будуть своєрідним маркером. Це сучасний і комфортний пасажирський рухомий склад", - йдеться в дописі.

Швидкий поїзд "Київ – Лисичанськ" - один із найпопулярніших напрямів. На лютий – березень призначено 26 додаткових рейсів. Сформований із вагонів після капітально-відновлювального ремонту поїзд курсує за маршрутом з 5 лютого.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ми крок за крок, власним коштом, поповнюємо пасажирський парк компанії. Темпи непогані: минулого року запустили в роботу 118 модернізованих пасажирських вагонів - а це 7-8 повноцінних складів", - додав Євген Кравцов.

Вагони потяга також відзначаються новою кольористикою. Відтепер потяг курсує у біло-синіх тонах, що є також брендовими кольорами "Укрзалізниці".

За словами керівника Укрзалізниці Кравцова, цього року планується капітально відремонтувати понад 60 і придбати 46 нових вагонів. Великі обсяги оновлення пасажирського рухомого складу були також виконані минулого року.

Як повідомлялося, торік у жовтні Кравцов розповів, що пасажири Укрзалізниці ще до посадки у потяг зможуть знати, подорожуватимуть вони у старому вагоні, чи у тому, який пройшов капремонт. Усі нові і капітально відремонтовані вагони, за його словами, залізниця фарбуватиме у нові кольори.

Нагадаємо, нові ціни на поїзди Укрзалізниці: або відкладайте вже сьогодні, або сидіть вдома.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Укрзалізниця змусила пасажирів терпіти: поїзд весь на понтах, а жоден туалет не працює. За квитки пасажири віддали понад 600 гривень, а в туалет потрапити не змогли.

Також "Знай.ua" писав, що "Укрзалізниця" підніме ціни на квитки у іржавий мотлох: дорожче, ніж на літаку.