Укрзалізниця знову підвищить вартість квитків на потяги. Так тепер українцям доведеться на чверть більше витрачати на подорожі залізницею.

Про це пише "businessua.com"

Укрзалізниця анонсувала здорожчання послуг на пасажирські перевезення, ціна зросте одразу на 25%. Проте, як стверджують у перевізника, щоб зробити перевезення беззбитковими ціни повинні вирости більш ніж удвічі.

У відомстві зазначають, що також потрібно підняти тарифи на перевезення багажу майже в 3,5 рази.

Нові ціни вже заклали в план. Компанія готує пропозицію для Міністерства інфраструктури провести індексацію тарифів на перевезення пасажирів в два етапи: з 1 квітня на 12% і з 1 жовтня на 12%.

Крім того, з 1 квітня 2019-го подорожчає перевезення багажу та вантажобагажу на 25%.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Залізничний транспорт несе значне соціальне навантаження через здійснення пасажирських перевезень за тарифами нижче економічно обґрунтованого рівня більш ніж удвічі, а також від перевезень пільгових категорій громадян, визначених чинним законодавством України", - заявили в компанії.

Нагадаємо, потяг збив українця і протягнув по рейках кілька метрів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, киянам та гостям столиці пообіцяли нову станцію метро. Через п'ять років може з'явитися нова станція метро ближче до Ірпеня.

Також Знай.ua писав, що в Іспанії сталась страшна аварія на залізниці. Зіткнулись два потяги, одного з яких викинуло з рейок. В результаті трагедії постраждало понад півсотні людей, загинув молодий машиніст потяга.

Дивіться: Поїздка в потязі Укрзалізниці перетворилась на кошмар для українців