У результаті лобового зіткнення поїздів між містами Манреза і Сан Бісенс-да-Кастальєт в провінції Барселона загинула одна людина і 105 постраждали.

Цю інформацію повідомляє El Pais.

Страшна аварія сталася в п'ятницю, 9 лютого. Женералітат (уряд) Каталонії підтвердив загибель машиніста одного з поїздів.

Відомо, що шість людей після аварії перебувають у вкрай важкому стані, стан ще 15 менш загрозливий. 37 осіб були незначно поранені, а 47 постраждалим медики надали допомогу на місці і вони змогли покинути місце аварії самостійно.

Повідомляється, що на момент аварії у двох потягах перебувало близько 400 чоловік.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Інцидент стався на тій же лінії, що і аварія в листопаді минулого року, забрала життя однієї людини, постраждали тоді 49 осіб.

В результаті зіткнення один з поїздів зійшов з рейок. Рух по залізничній лінії, де сталася аварія, зупинили.

За попередніми даними, один з поїздів їхав не по своїх рейках.

Нагадаємо, вночі у Вінниці сталася аварія за участю автомобіля "Фольксваген" та вантажівки, в результаті якої загинули троє громадян Республіки Молдова, про що повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій Вінницької області.

У повідомленні говориться, що аварія сталася вночі, близько 3:32, неподалік від Західного автовокзалу. За попередніми даними, водій автомобіля "Фольксваген" з кількома громадянами Республіки Молдова в салоні, зіткнувся з вантажним автомобілем DAF, який був припаркований на узбіччі. У результаті аварії три людини загинули, ще троє госпіталізовані в лікарню.

Раніше портал писав, в Івано-Франківській області сталася страшна НС на залізниці. Поїзд зійшов з рейок і зіткнувся з вантажівкою, в результаті водій автомобіля опинився в лікарні. Про це стало відомо в четвер, 7 лютого, з повідомлення прес-служби Укрзалізниці в Facebook.

Як повідомляв Знай.uа, жахлива ДТП на площі Перемоги: суд заарештував водія.

Також Знай.uа писав, на дні Чорного моря знайшли страшну зброю Гітлера: світ застиг в очікуванні.