"Укрзалізниця" знову відзначилась своїм "турботливим" ставленням до пасажирів та "бездоганним" сервісом. Пасажири нових розхвалених на всю країну вагонів поскаржились, що не змогли потрапити до туалетів, не дивлячись на те, що за квитки заплатили понад 600 гривень.

Про це повідомляє журналіст Олександр Павлов на сторінці в Facebook.

За словами пасажирів, у поїзді "Новоолексїївка-Київ" одному з вагонів не виявилося жодного працюючого туалету.

"Альо, пан Омелян! Теоретично я згоден платити 643 гривні за в купе поїзда Новоолексіївка - Київ. Ну, того самого, який на весь понтах і з новими вагонами , тому найдорожчий. Але я за ці гроші користуватися туалетом в вагоні? Не вгадали, дядьку не можу)). Обидва комфортабельних сортиру замуровані. Провідник каже: немає води. Воду обіцяють налити в Дніпрі. Але не факт. За це буду безпардонно палити в тамбурі))" написав Павлов в Facebook.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що це один з найдорожчих поїздів на цьому напрямку (вартість квитка в купе становить більше 600 грн).

Нагадаємо, Укрзалізниця навесні знову накрутить тарифи. Вартість квитків зросте на чверть. Керівництво перевізника пояснює здорожчання послуг до 25% тим, що ціна навіть нижча економічно обгрунтованої, до того ж нібито підприємство несе чималі збитки за перевезення пільгових категорій людей.

Як повідомляв раніше Знай.ua, киянам та гостям столиці пообіцяли нову станцію метро. Через кілька років може з'явитися нова станція метро за межами Києва

Також Знай.ua писав, що в Іспанії сталась страшна аварія на залізниці. Зіткнулись два потяги, одного з яких викинуло з рейок. В результаті трагедії постраждало понад півсотні людей, загинув молодий машиніст потяга.

Дивіться: Цю пекельну поїздку в потязі Укрзалізниці українці бачитимуть тепер в кошмарах