Кілька днів тому в школі №77, розташованій в Запоріжжі, дитина отримала серйозну травму. Під час перерви діти грали і зіткнулися при цьому один з одним. Один з хлопчиків, учень 1 класу, отримав при цьому сильну травму голови, проте вчителька не звернула на це ніякої уваги і посадила дитину за парту для проведення уроку. У процесі занять дитину знудило, але замість того, щоб відвести хлопчика в медпункт, в школу викликали його мати.

Жінка швидко приїхала в навчальний заклад, після чого відвезла дитину в лікарню. Після медичного обстеження у хлопчика виявили забій голови середньої тяжкості і струс мозку. Йому довелося пробути кілька днів на лікуванні в стаціонарі. В даний час він продовжує лікування вдома.

Як з'ясувалося, в школі дитині не змогли б допомогти при всьому бажанні - медпрацівник в навчальному закладі відсутній. Згідно інформації, наданої районним відділом освіти, школа працює без штатного медика протягом цілих шести місяців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жінка, яка проживає в Херсоні, не доїхала додому на поїзді Москва – Миколаїв, про що стало відомо завдяки її подрузі. Остання просить про допомогу: "Дорогі друзі! Можливо, хтось їхав в суботу з Москви поїздом о 16:00 в Херсон, номер поїзда не пам'ятаю. Пропала подруга моя, хочу дізнатися, може хоч хтось щось знає. Більше інформації напишу особисто в повідомленні. Якщо є такі люди, відгукніться!!! Ця дівчина відзначена над цим оголошенням! (Антоніна Туренко) поїзд Москва - Миколаїв, відправлення о 15:33. Їхала в Херсон".

Як повідомляв портал "Знай.uа": 93-річна бабуся встановила рекорд України, сівши на поздовжній шпагат. В результаті вона визнана найгнучкішою бабусею України, а через два роки вона зможе претендувати на місце в Книзі рекордів Гіннеса.

Також "Знай.uа" писав, що Укравтодор висловив надію, що дороги в нашій країні можна буде латати за допомогою відходів теплоелектростанцій, які набагато дешевше. Така надія викликана тим, що подібна технологія широко застосовується в Китаї та США.