В окупованій путінськими головорізами та псевдочиновниками Керчі на розкопках Пантікапея звалилися колони прітанея. Відомо, що це будівля давньогрецької громадської ради. Нагадаємо, що 28 січня їх так сказати "підперли", щоб не впали, але ці маніпуляції не врятували від катастрофи.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За інформацією журналістів, зараз вже всі завалені частини колон вивезли співробітники музею. А в так званій адміністрації Східно-Кримського історико-культурного заповідника заявили, що обвалення сталося через коливань температур та погодних умов. Звісно, 28 століть простояли, а в 2019 році вирішили раптово всі впасти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Пантікапей – давньогрецьке місто, засноване в кінці VII століття до нашої ери вихідцями з Мілета на місці сучасної Керчі. Руїни Пантікапея на горі Мітрідат в Керчі є пам'яткою культурної спадщини України.

Варто нагадати, що у анексованому Криму встановлюють нові паркани. Вони вселяють жителям півострова страх за власну вразливість і підконтрольність. Про це пишуть російські ЗМІ. На цей раз паркан з'явився на стадіоні "Локомотив" у Сімферополі, де трибуни глядачів відокремили від поля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що путінські окупанти в Криму знизили ціну на провозку через Керченську поромну переправу легкових авто. Тепер за переправлення машини потрібно віддати 500 рублів (приблизно 200 гривень). І при цьому переправа в лютому здійснила всього два десятки рейсів. Про це свідчать дані генерального директора ГУП РК "Кримські морські порти" Олексія Волкова, пише "Обозреватель". Легкових автомобілів на переправі практично немає. За його словами, за звітний період через Керченську поромну переправу перевезли лише три таких транспортних засоби.

Нагадаємо, Путін зробив кримчанам черговий керченський подарунок: інших проблем немає.

Як повідомляв Знай.uа Путін роздасть медалі окупантам у річницю анексії Криму.

Знай.uа писав, Крим тихо вмирає, берег усіяний трупами: відео.