Українська авіакомпанія МАhttps://znaj.ua/society/193543-v-aeroportu-zhulyani-ekstrena-posadka-litaka-mau-pasazhiriv-ne-vipuskayut-shcho-vidbuvayetsyaУ відмовляється виправити назву міста Київ на Kyiv відповідно до правопису та продовжуватиме використовувати зросійщений варіант Kiev.

Про це стало відомо з допису в офіційному Twitter-акаунті компанії у відповідь на заклик користувачки Twitter вживати саме назву Kyiv. У МАУ пояснили, що використовують Kiev, оскільки саме такою є офіційна транслітерація Міжнародної асоціації повітряного транспорту IATA.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми використовуємо саме цей варіант, аби не плутати іншомовних пасажирів. Поки офіційна транслітерація IATA є Kiev, ми не використовуємо інших варіантів написання міста англійською", - йдеться у повідомленні компанії у Twitter.

Нагадаємо, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) змінює правила перевезення ручної поклажі. Так, пасажири, які придбали квитки, вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти з собою на борт літака одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали альтернативні туристичні маршрути в нашій країні.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що аеропорт Бориспіль припинив роботу, перельоти паралізовано: опубліковано важливу заяву.

Через конфлікт постачальника палива і ДФС у головному аеропорту України "Бориспіль" авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" на дві години затримала 22 рейси.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби національного авіаперевізника.

За інформацією МАУ, затримки рейсів викликані збоєм в заправці літаків авіаційним паливом. В офіційному повідомленні компанії-постачальника авіаційного пального, причиною припинення заправки називають її конфлікт з Державною фіскальною службою, зазначають речники МАУ.