Багато людей настільки чекають цього свята, як якогось показника любові коханої людини, що забувають про головне. А головне, це те, що ви святкуєте вашу любов. І найголовніше - це не змагання з іншими парами. Не варто говорити: «А ось подрузі її молодий чоловік подарував більший букет і взагалі відсвяткували вони краще». Може у них не все так гладко, і це взагалі єдиний день, коли він дарує їй квіти. Не порівнюйте себе з іншими. Ваша любов - унікальна.

Не пийте багато алкоголю. Звичайно, всі нервують, але алкоголь не зможе повністю вгамувати ваш страх, а поліпшити відносини він точно не в змозі. Ніхто не хоче бути в парі з неконтролюючим себе п'яницею.

Не забувайте, що сьогодні багато пар хочуть відзначити це свято. Швидше за все у всіх кращих місцях не виявиться вільних місць. Покажіть свою повагу і надійність партнеру хоча б тим, що ви змогли заздалегідь забронювати місце. В іншому випадку ви покажете тільки те, що до останнього чекали, чи не станеться в ваших стосунках чогось фатального.

Якщо ви вирішили сьогодні показати себе у всій красі (особливо відноситься до жінок, хоча б тому що вони можуть провести більше експериментів зі своєю зовнішністю), то будьте обережні. З першого разу щось хороше у вас навряд чи вийде. Не потрібно кардинальних змін. Просто підкресліть свою красу. Цього достатньо.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ні в якому разі не порівнюйте це свято з торішнім або з тим, коли ви були у відносинах з іншою людиною. Це тільки зіпсує ваші нинішні відносини. Але якщо ви досить відверті один з одним, і в цей раз вам щось не сподобалося, то варто акуратно про це натякнути. А так, насолоджуйтеся моментом.

Якщо ви самотні і вам нема з ким святкувати день закоханих, то не треба відразу писати колишнім. Адже ви не просто так розлучилися. Напевно для цього була причина. Якщо ви не розумієте її зараз - зрозумієте пізніше. Згаслі почуття не приносять нічого доброго, вони прирівнюються до холодного супу.

Якщо ви вперше святкуєте з коханим Валентинів день, то не треба дарувати занадто дорогих подарунків. По-перше, коли ви даруєте дороге кольє, наприклад, а вам дарують чашку, то це не дуже приємно. А по-друге, ваш коханий може просто не розраховувати на таку суму і не розпоряджається нею. В цьому випадку неприємно буде йому.

Не даруйте обручки і троянди. Немає більш банальних подарунків і днів для заручин. Як ви собі уявляєте ваші подальші відносини, скільки подарунків в цей день ви будете дарувати, один за заручини і Валентинів день або два? До речі про банальність, подарунок повинен бути від серця і душі, а значить банальності тут не місце, вибирайте щось, що ідеально підходить саме під вашого коханого.

Що ж ще можна робити в День святого Валентина? Спізнюватися! Це як мінімум неповага. А як максимум - зіпсуєте і свій сюрприз, і коханого.

Нагадуємо, нове подорожчання транспорту остаточно розлютило українців, куди вже більше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк показав, чим обернувся обмін валют онлайн

Нагадуємо, Світлана Фус популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

День святого Валентина