Армія незаконних формувань на Донбасі поповнилася новими "екземплярами" - стало відомо про те, що Путін відправив на окуповані території банду з Кавказу.

бойовики "ДНР"
бойовики "ДНР"

Стало відомо, що у вівторок, 12 лютого, так звані донські козаки прийняли присягу на Донбасі і поповнили ряди терористів.

Про це на сторінці в Twitter повідомляє блогер з ніком "1й антиреспубліканського". Він також опублікував відповідні фото "дійства".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Судячи зі знімків, бойовикам видали шеврони з написом: "Макіївський козачий полк ДНР", а також так зване "посвідчення козака".

"Нові барани приїхали на Донбас. Багато кавказців в їх рядах. Зараз почнеться нова хвиля хаосу" - написав блогер.

Нагадаємо, в непідконтрольному українській владі Донецьку на кладовищі "Донецьке море" виділено три зони, на яких поховані "герої ДНР", "глава ДНР" Олександр Захарченко і ділянку в полі – "ополченців".

Дане кладовище, розташоване в Ленінському районі міста, в кінці січня відвідав житель Москви Руслан Реутовський. Він намагався знайти могилу Захарченко. Його супроводжував "ополченець" з позивним "Узбек".

Як повідомляв раніше Знай.ua, один з перших ватажків бойовиків "ДНР", екс-командир незаконного збройного формування "Схід" Олександр Ходаковський продовжує скаржитися на Росію. Коментуючи ситуацію на Донбасі в соцмережі Facebook, він пише:

"Не здохли? Спасибі за це".

Новий пост Ходаковського у соцмережі помітив журналіст і блогер Денис Казанський.

Зокрема, Ходаковський підкреслює, ситуація на Донбасі всіх влаштовує:

"Створено ситуацію, яка при всіх її мінусах дозволяє не думати про неї, як про проблему. Сьогодні. Нагадує положення людини по груди в болоті: головне правило – не ворушись, інакше засмокче".

Також Знай.ua писав про те, що у окупованому путінськими бойовиками Донецьку вартість житла впала в кілька разів.