Один з перших ватажків бойовиків "ДНР", екс-командир незаконного збройного формування "Схід" Олександр Ходаковський продовжує скаржитися на Росію. Коментуючи ситуацію на Донбасі в соцмережі Facebook, він пише:

"Не здохли? Спасибі за це".

Новий пост Ходаковського у соцмережі помітив журналіст і блогер Денис Казанський.

Зокрема, Ходаковський підкреслює, ситуація на Донбасі всіх влаштовує:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Створено ситуацію, яка при всіх її мінусах дозволяє не думати про неї, як про проблему. Сьогодні. Нагадує положення людини по груди в болоті: головне правило – не ворушись, інакше засмокче".

Нагадаємо, трупи просто неба, забиті лікарні та паніка: українці згадують четверту річницю обстрілу у Краматорську. Бойовики влаштували справжнє пекло.

Чотири роки тому, 10 лютого 2015 року, російські окупаційні війська здійснили ракетний обстріл аеродрому і міста Краматорськ. Про це повідомляють ЗМІ. Наразі вже відомо, що у результаті жахливого обстрілу з боку проросійських окупантів загинуло десять осіб, понад півсотні отримали поранення.

Як повідомляв "Знай.ua", путінські бойовики вирішили блиснути знанням російської, але стали об'єктом дикого реготу в мережі: виносьте Нобелівську. Це повідомлення стало предметом бурхливих обговорень – користувачі мережі не скупилися.

Також "Знай.ua" писав, що Прилепін заявив про злочини Путіна на весь світ: 30 тисяч приїхали на Донбас вбивати українців. Прилепін здав Путіна скандальним зізнанням про Донбас.

Один з екс-ватажків "ДНР" періоду правління Олександра Захарченко зізнався у неймовірній кількості російських найманців, які вирушили на український Донбас вести війну проти України і вбивати людей.