В окупованому путінськими бойовиками Донецьку вартість житла впала в кілька разів. На сьогодні ціни зрівнялися з вартістю квартир у селищах та СМТ. Даний факт підтверджують оголошення про продаж квартир, які публікують в мережі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням відомого блогера Дениса Казанського.

"Ціни на квартири в Донецьку. Ось хороший показник бідності. Коли все це коштувало 35-40 тисяч (доларів - ред). Зараз ціни на нерухомість в колишньому мільйоннику зрівнялися з вартістю квартир в райцентрах та смт", - зазначив він у своєму Twitter.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

В коментарях до посту користувачі соцмережі додають: навіть за такі гроші знайти покупця для нерухомості у найбільшому місті окупованого Донбасу досить складно. Причина - так звані документи фейкових "ДНР" не мають ніякої юридичної сили. Більш того, жителі Донецька стверджують цілий Київський район міста перетворився в "мертву зону".

Варто нагадати, що в мережі опублікували фото "комунального пекла" окупованого Донбасу, на яких видно, що "господарників" Путіна не надто хвилює елементарне благоустрій території. Про це пише блогер Максим Мирович в Twitter і публікує відповідні фото. На кадрах видно, з якими жахами зустрычаються жителі окупованої бойовиками "ДНР" Горлівки Донецької області. Блогер опублікував фото підземного переходу в центрі Горлівки. Як бачимо, сніг там ніхто не чистить, а місцеві жителі змушені щодня наражатись на небезпеку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителів окупованих проросійськими найманцями-бойовиками територій скаржаться, що тепер з них вимагають гроші за схеми зараз ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Людей змушують оплачувати "заборгованість за комунальні платежі 2014-2015 років. Саме тоді одіозний ватажок терористичної "ДНР" Олександр Захарченко оголосив "платіжну амністію".

Нагадаємо, собаче життя, собача смерть: виродки Путіна покинули труп "побратима" гнити посеред поля, фото.

Як повідомляв Знай.uа Путіну кінець: опубліковано кадри нищівних спецоперацій українських воїнів на Донбасі.

Знай.uа писав, Путін зійшов з розуму: захотів сухопутного коридору в Крим.