У День Святого Валентина багато хто сподівається на диво, і до деяких воно все-таки приходить. Закарпатська газета "Неділя" передає історію молодого чоловіка, якого 14 лютого зцілило кохання.

Батьком Валентина був італієць, який приїхав в Ужгород на науковий форум і зустрів на вечірці місцеву дівчину Ольгу. Це було справжнє кохання з першого погляду: на наступний день пара вирушила в ЗАГС, і вже через рік, 14 лютого, у них народився син.

весілля
весілля

Хлопець підріс, закінчив юридичний факультет УжНУ і познайомився з дівчиною. Вона звернулася до нього за допомогою. Її брат розбив автомобіль, збив дідуся і шукав адвоката. Валентин взявся за справу серйозно: знайшов досвідченого правозахисника, завдяки якому брат дівчини уникнув тюрми. Але з нею не перестав спілкуватися.

Її теж звали Валентина і вона виявилася дуже близькою йому по душі. Пара багато спілкувалася і незабаром вирішила одружитися.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Молодята навіть вибрали день весілля - 14 лютого. Але, перед святом Валентин вирішив погуляти з друзями і на п'яну голову випав з балкона. Ледве живого його забрали до лікарні. Валентина цілими днями чатувала під дверима в палану, молилася і плакала.

Медики не давали жодних шансів, що молода людина буде ходити. Дівчина дякувала Богу, що коханий вижив, але сам Валентин вважав інакше. Він пересувався лише на калясці і вважав свій діагноз вироком.

Валентина всіляко підтримувала хлопця, і він теж намагалася не здаватися. Здійснюючи кожен день надлюдські зусилля над собою, він тренувався, хоча не відчував ніг. Протягом півроку Валентин проходив реабілітацію в Угорщині, три місяці був в Італії. І врешті-решт йому вдалося знову почати ходити.

Через три роки після трагедії пара знову почала планувати весілля на 14 лютого. Валентина просила нареченого не перенапружуватися під час весільної церемонії, але той мріяв про видовищний перший танець. Він почав таємно тренуватися, терплячи біль по всьому тілі.

У день весілля половина залу плакала під час першого танцю пари, знаючи, що пережив Валентин. Подружжя тезок разом вже 10 років і виховує двох дітей.

Нагадаємо, мужчина відмітив День закоханих з прахом дружини.

Раніше Знай.uа повідомляв, найгарніші валентинки і поздоровлення у листівках на День закоханих.

Також Знай.uа писав, як не зганьбитися на День святого Валентина 14 лютого.