Володимир Путін отримав травму

Володимир Путін отримав травму на тренуванні з дзюдо. Російський президент зійшовся в спарингу з олімпійським чемпіоном Беслані Мудрановим. У процесі бою глава держави-агресора травмував руку.

У четвер, 14 лютого, Путін вирішив повправлятися у своїх здібностях по дзюдо і вийшов у Сочі на татамі проти олімпійського чемпіона Беслана Мудранова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кейт Міддлтон і Меган Маркл мають спільного ворога

За життям британської королівської сім'ї стежать люди по всьому світу і у багатьох виникає резонне питання, чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл, які вийшли заміж за принців, не носять при цьому титулів принцес?

Виявляється, в тому, що Кейт і Меган не принцеси, винна дружина принца Чарльза Камілла, яка відмовилася від цього титулу, вийшовши заміж за старшого сина королеви Єлизавети.

В Україні різко подорожчав похорон

Українці плачуть, адже тепер щоб поховати родича, доведеться віддати всю зарплату і кілька пенсій.

Простому українцю стало не по кишені навіть померти спокійно – в країні різко зросла вартість похорону та ритуальних послуг. Про блюзнірській подорожчання пише Хвиля.net. Ймовірно, у влади не залишилося взагалі нічого святого.

Зеленський поставив "старих політиків" на місце

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський вважає спроби заборони проекту "Слуга народу 3" політичними боями без правил.

Відомий комік і художній керівник студії "Квартал 95", а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський побачив у ситуації, яка склалася навколо серіалу "Слуга народу-3" страх і паніку старих політиків. Шоумен назвав хвилю боротьби з популярним українським серіалом політичними боями без правил.

Зеленський прокоментував ймовірну заборону серіалу "Слуга народу 3"

Стало відомо, що люди з орбіти президента Порошенка намагаються заборонити третю частину серіалу із Володимиром Зеленським в ролі президента Голобородька. В Мережу виклали листування депутата із БПП Олександра Черненка із чиновником з адміністрації президента, де вони жваво обговорюють методи як цього досягти. Подробиці скандалу: https://tsn.ua/politika/peredviborchiy-skandal-na-bankoviy-namagayutsya-zaboroniti-pokaz-serialu-sluga-narodu-3-do-specoperaciyi-zaluchili-kvu-1296966.html

Geplaatst door ТСН op Woensdag 13 februari 2019

Бойовики "ДНР" залишилися вмирати

В так званої "ДНР" критично не вистачає лікарів – це визнають самі окупанти, розповів в Twitter український журналіст Денис Казанкий, який зараз перебуває на окупованих російськими військами території.

"У молодій республіці не вистачає лікарів. Як же так? Ніхто не хоче працювати за 1500 грн заради російського світу. Все до фашистів і карателям поїхали", — написав журналіст у коментарі новости одного з сепаратистських ресурсів, в якій повідомляється про брак у «республіці» понад 5 тисяч лікарів.