Ні дня без скандалу. "ПриватБанк" знову в центрі уваги ЗМІ. На сайті Мінфін у п'ятницю вранці, 15 лютого з'явився гнівний відгук клієнтки з приводу зарахування аліментів на карту. Суть проблеми полягала в тому, що при зарахуванні коштів від держави які за фактом повинні йти дітям, банк наживається на цій транзакції, списуючи комісію.

Для Приватбанку зарахування аліментів це нецільове використання коштів

"З ПриватБанком вже не один рік і до цього особливих нарікань не було. Але з тих пір, як аліменти почали зараховувати через рахунки ДВС, ПриватБанк списує комісію при зарахуванні аліментів, аргументуючи це тим, що аліменти — це нецільове зарахування!!! Тобто ПриватБанк наживається за рахунок дитячих грошей.", - написала клієнтка банку Олена Гордієнко.

Представник банку відразу ж відреагував на гнівне повідомлення клієнтки. Олена була завірена в тому, що в ситуації ретельно розберуться найближчим часом, не виключено, що розбирання будуть проводити в індивідуальному характері.

Банк забирав собі відсоток з кожної транзакції

"Нам би не хотілося, щоб у Вас склалося негативне думку про банк і хочемо повідомити, що, аліменти, як переказ коштів між фізичними особами, не є цільовими надходженнями, тому при зарахуванні коштів на карту для виплат утримується комісія згідно з тарифами карти. Хочемо звернути Вашу увагу, що Ви можете приймати платежі на карту «Універсальна» без комісії при зарахуванні. https://privatbank.ua/ru/platezhnie-karty/universalna.", - повідомили у відповіді під відкликанням із Приватбанку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження у сумі до 150 тис грн на добу.

Як повідомляв портал Знай.иа ПриватБанк наживається на виборах президента: ЦВК оприлюднила інформацію

Знай.иа писав, що ПриватБанк кинув клієнта через Приват24. Під час придбання страховки на авто (паперового поліса), Приват24 відразу зняв гроші. Ніде не було вказано, що юридичним особам компанія страховку не надає. В результаті було написано лист на повернення коштів у відділення банку. Пройшло вже більше 3 місяців, а гроші ніхто не повертає.