Стрітення Господнє є одним з найважливіших свят у православ'ї. За значущістю він стоїть в одному ряду з Хрещенням і Різдвом.

Віруючі в цей день моляться про благополуччя і достатку.

Стрітення – нагадування про першому відвідуванні храму Спасителем. 15 лютого Пресвята Богородиця вперше принесла немовля Ісуса у храм. В пам'ять про цю подію проводяться святкові служби в усіх християнських храмах.

Молитви в цей день мають не тільки особливою міццю, допомагаючи знайти зцілення фізичне і духовне, але і очищають родову карму. У свято В храмах освячуються свічки, які прихожани використовують при молитовних зверненнях протягом усього року. Саме ці свічки необхідно використовувати в ритуалах очищення карми.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Почистити карму в православне свято

У цей день можна змінити на краще протягом власного життя. В день Стрітення проводять нескладний ритуал, який допоможе почистити карму.

Для проведення ритуалу знадобитися свічка, освячена в храмі на Свято Стрітення, а також невелика чашка з підсоленою водою. Обряд потрібно проводити після заходу сонця.

Чашу з водою потрібно поставити зліва від запаленої свічки. Перед обрядом обов'язково потрібно помолитися до Богоматері.

Свічка береться правою рукою, а пальці лівої опустити в чашу. Свічку ставлять біля чаші і дають догоріти. Саму чашу залишають до ранку.

Вранці воду з чаші виливають під найближче дерево, вимовляючи слова подяки. Свічковий недогарок слід тим же вранці віднести до храму.

Виходячи з дому, киньте погляд у дзеркало, уявляючи, як ваше життя вже з цього моменту почала змінюватися в кращу сторону.

Якщо ви самі не знаєте що саме хотіли б змінити, просто довіртеся Господу. Він покаже вам вірний шлях і дозволить залучити в життя потрібні події.

Нагадаємо, Стрітення Господнє 15 лютого: повір'я і прикмети. Цікаві повір'я та прикмети, які були у наших предків в цей день.

Як повідомляв Знай. ua, Стрітення Господнє: чого не можна робити в свято. Деякі заборони набагато важливіше традицій цього свята.

Знай. ua писав, що головні заборони і традиції великого православного свята. В Євангелії описано, що саме в цей день немовляти Ісуса принесли в Єрусалимський храм.