"Онука самого Миколи II" попалася на брехні. У Твітері на сторінці користувача Vitauskas днями з'явилося дуже цікаве інтерв'ю зі скандально відомим прокурором Криму Наталією Поклонської. Вже на самому початку спливають цікаві подробиці роботи "прокурора". Коли Наталію запитали з приводу резонансної справи, під яким стоїть її підпис, вона відповіла, що не причетна до цього, а її ім'я просто вписали в документ. Між тим мова йшла про справу активіста Віктора Сажина з організації "Русская община", якого «няш-мяш» свій час засудила до 7,5 років в'язниці.

Прокурор Криму

«Та ви що. Мабуть, хтось вирішив пожартувати, а ви підхопили це недостовірне висловлювання. До речі, я вже писала в інтернеті масу публікацій за цим фактом. У 2005 році я при всьому своєму бажанні судити нікого не могла, бо була в декретній відпустці. Вирок підробили спеціально для публікації в інтернеті. Вписали замість прізвища цього державного обвинувача мою. До речі кажучи, в Армянську я ніколи не працювала, а суд в Армянську. Я працювала або в Червоногвардійському районі, або в Євпаторії, або в Сімферополі», – розповідала свою версію Поклонська.

Часом абсурдність

В інтерв'ю вона наполягала, що в цей час не працювала в прокуратурі і всі документи підробили. «Вписана. Правильно. Дата, яка вказана у вироку — це дата мого перебування в декретній відпустці. Я дитину народила 10 січня 2005 року. До цього була в декретній відпустці перед народженням дитини. Тому кому це на руку? Ну, напевно, українським скривдженим людям, які сьогодні захопили владу на Україні і мучать український народ, щоб мене якось зганьбити, розповісти, що я колись виступала держобвинувачем у російських активістів. Ну, це маячня», – виправдовувалася Поклонська.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Поклонська записала шизофренічне привітання росіянам: з Новим Роком, коні

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа": московський патріархат, схоже, зійшов з розуму – священики записали Павла Клімкіна в кремлівські агенти.

ТакожЗнай.иа" писав, що російський уряд повною мірою відчуло наслідки санкцій.