Нестабільна погода вже міцно українцям набридла, і вони з нетерпінням чекають прогнозів синоптиків в надії, що нарешті настане довгоочікуване потепління. Фахівці вже кілька разів обіцяли потепління, проте довше, ніж на кілька днів, його не вистачає. Протягом останніх тижнів йдеться про те, що незабаром настане весняна погода, але останні прогнози змушують у цьому засумніватися.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Горбань підкреслив: "Загалом, перші сім днів березня прораховуються холодними, правда деякі синоптики кажуть, що в Україну прийде рання весна, але мої розрахунки цього не підтверджують".

Легке відчуття весни буде в середині березня, але при цьому температура не буде стабільною.

Синоптик підсумував: "З 10 по 19 березня буде плюсова температура, але "плюс" невеликий: від 4 до 5 градусів вище нуля, а в деякі дні навіть 2-3 градуси тепла. З 20 по 22 березня стовпчик термометра знову впаде до нуля і навіть нижче: 1-2 градуса морозу".

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в Полтавській області розгорівся великий скандал за участі Нової пошти, яка, як виявилося, внаглу обважує своїх клієнтів. Як стало відомо, з 30 одиниць вимірювальної техніки 25 непридатні до експлуатації.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українців порадували угодою про безвіз з ще однією країною. На цей раз мова йде про Уругвай, в якому відтепер без візи можна перебувати протягом 90 днів.

Також "Знай.uа" писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.