Ціни на нафту невпинно зростають. Так, на лондонській біржі ICE Futures ціна на Brent зросла до 64, 81 долара за барель.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вищою ціна були лише 3 місяці тому у листопаді минулого року.

"На електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі ф'ючерси на WTI після зростання до 54,74 долара за барель, що стало рекордом 1,5-тижневої давності, подешевшали на 3 центи (0,06%) і на даний момент становлять 54,38 долара за барель", - йдеться в повідомленні.

Як свідчать дані торгів, на тлі вщухлих побоювань щодо подальших торговельних відносин США і Китаю вартість нафти еталонних марок пішла вгору.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попередні торги по стандартам завершилися на рівні $63,61 і $53,90 відповідно. Загалом, з початку тижня Brent подорожчала на 4,7%, WTI – на 3,2%. На думку експертів, зараз вже стабілізувалася ситуація на світових ринках, де раніше почалася паніка через страх перед перевиробництвом вуглеводнів.

"Чорне золото" дорожчає на тлі очікування позитивних новин із Пекіна, де проходять дводенні торговельні переговори США і Китаю. У сторін є два тижні на досягнення угоди, яка б влаштовувала обидві сторони, інакше 1 березня мають набути чинності нові взаємні мита.

Станом на 09:30 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 64,32 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 63,70 долара за барель, що на 9 центів вище за рівень закриття торгів ($63,61).

Нагадаємо, що світові ціни на нафту зростають рекордними темпами: у Нацбанку пояснили, хто винен.

Як повідомляв "Знай.uа", нафта дешевшає з шаленою швидкістю: експерти назвали причину, і вона вам не сподобається.

Раніше потрал "Знай.uа" писав, кремлівський переворот все ближче: американські санкції змусили путінських олігархів продавати свої іграшки.