У селі Зоря, яке розташоване недалеко від Рівного, був жорстоко побитий і пограбований 22-річний учасник АТО, про що стало відомо з повідомлення прес-служби обласної поліції.

Як стало відомо, у п'ятницю, 15 лютого, близько трьох годин ночі в квартиру, яку знімав хлопець, подзвонили. Після того, як потерпілий відкрив вхідні двері, він відразу ж отримав удар палицею по голові. Двоє невідомих, продовжуючи бити учасника АТО, затягли його в ванну, де кухонним ножем завдали удару в плече.

Після того, як хлопець повідомив грабіжникам паролі від банківських карток, невідомі викрали мобільний телефон, срібний ланцюжок, 100 доларів США, значок учасника АТО і гаманець з картками, після чого пішли. Через деякий час потерпілий дістався до сусідів, звідки і повідомив про подію правоохоронцям та медикам.

Фахівці швидкої допомоги діагностували в потерпілого колото-різану рану, травму грудної клітини, живота, а також множинні поранення тіла.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зловмисників вирахували швидко - ними виявилися 16-ти та 21-річні жителі цього ж села. Неповнолітній перебував під слідством. 21-річного нападника близько 23 годин затримали біля його будинку, при цьому поліцейські виявили та вилучили в нього всі крадені речі. За скоєне нападникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кримський міст, завдяки зусиллям путінських головорізів, котиться в прірву, що особливо добре видно з останніх знімків. На свіжих фото прекрасно видно, як не стикуються плити, що викликало шквал емоцій у мережі.

Як повідомляв портал "Знай.иа": міністр фінансів України Оксана Маркарова видала указ про перетворення ДП НЕК "Укренерго" в акціонерне товариство. Також чиновник зазначила, що одночасно з цим почався процес корпоратизації компанії, який планується здійснити в максимально стислі терміни.

ТакожЗнай.иа" писав, що незабаром у літаках МАУ з'явиться міцний алкоголь, при цьому до цього в меню на борту входило лише пиво. Користувачі мережі помічають, що рішення не саме вдале, враховуючи, скільки рейсів розгортали і екстрено переривали через п'яних пасажирів.