Активіст українського Евромайдана, Андрій Коломоєць, який засуджений в Росії, не отримує медичну допомогу

Його здоров'я сильно погіршується щодня. Він страждає від сильних головних болів, а також болю в животі, загострення псоріазу. Про це говорить дружина Андрія, Галина Коломоєць, яка 11-13 лютого відвідала його у в'язниці.

Про це передає Crimean Human Rights Group

"Після побачення жінка намагалася дізнатися у начальника медсанчастини колонії, що зі здоров'ям її чоловіка, і як можна йому допомогти. Однак їй відмовили в отриманні такої інформації. Начальник медсанчастини послався на те, що він не має права розголошувати відомості про здоров'я ув'язненого його родичам без письмової заяви самого ув'язненого. Галина Коломоєць має намір зробити письмовий запит у медсанчастину після того, як Андрій напише необхідну заяву ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також вона говорить, що під час її відвідання колонії до Андрія знову приїжджав представник українського консульства в Ростові-на-Дону. У Коломійця була розмова з представником у присутності начальника колонії, зустріч зафіксувала відеокамера

у тюрмі
у тюрмі

Дружина активіста зазначає, що засуджений перебуває в колонії, як "схильий до порушення режиму і пропаганди", через це він не може бути притягнутий до роботи.


Українського активіста Евромайдана Андрія Коломійця в червні 2016 російський суд у аннексированом Криму засудив до 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Українця затримали на території російського регіону Кабардино-Балкарії до травня 2015 року за підозрою в зберіганні наркотиків. Після затримання Коломойця привезли в аннексированный Крим та звинуватили у замаху на вбивство двох кримських "беркутівців".

Нагадаємо, Українські моряки стали офіцерами в російській в'язниці: подробиці

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відому журналістку зґвалтував "чоловік на годину": спустив пар і втік

Також Знай.ua" писав про те, що Лукашенко без бою віддав Білорусь Росії: подробиці