Український військовослужбовець "вручив" нагороду головній путінській пропагандистці Ользі Скабєєвій.

Відповідний пост чоловік з позивним Анатолій Штефан-Штірліц розмістив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Символічно. Саме в день військкора України вирішив нагородити грамотою пропагандонку Кремля Ольгу Скабееву, на прізвисько "Бачок". Дякую за роботу на користь інформаційної складової України, а також згадки на федеральних каналах про російсько-окупаційні війська, найманців і агресію", - зазначив він.

Звернемо увагу, що користувачів насмішив даний інцидент, в зв'язку з чим вони закидали Скабєєву їдкими коментарями.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Медальки не вистачає", "чому в грамоті не вказано позивний - Бачок?", "Забули запросити на вручення", "заслужений агент", "використовував пропагандистської за прямим призначенням", "вогонь", "бачок або бичок?", "агент "гучний череп", - пишуть вони.

Скабєєва та її чоловік Євген Попов

Варто зазначити, що Страсбурзі російська пропагандистка Ольга Скабеева спробувала перешкодити прямого ефіру телеканалу "Прямий" з головою української делегації в ПАРЄ Володимиром Ар'євим.
Скабеева з мікрофоном "Росія" намагалася протиснутися між кореспондентом "Прямого" Ольгою Шилкіна і Володимиром Ар'євим, але журналістці не дозволили цього зробити.
"Вибачте, ви анексували Крим, ви анексували нашу територію, ми не дамо анексувати наш прямий ефір. Ми дуже добре знаємо, як голосно працює Ваш зливний бачок, який у нормальних людей називається - рот. Ви можете відійти і не заважати нам працювати", - заявив російським пропагандистам український журналіст.

Нагадаємо, що скандальну російську режисерку викинули з України: показуй "Російську весну" Путіну

Раніше Знай.ua писав, що Гордон дав Путіну ключ до миру в Україні.За словами Гордона, тільки в Путіна є ключі від світу на Донбасі і в Криму.

Також портал Знай.ua повідомляв, що в Москві в результаті ДТП на одному з перехресть отримала важкі травми клемлівська пропагандистка Скабєєва.