В Запорізькій області народився малюк з рекордною вагою – більше семи кілограм, пише Politeka.

Для Олексія та Наталі Дядько народження сина стало довгоочікуваним святом. Адже малий Микола став восьмою дитиною в родині, де вже ростуть сім дівчаток.

Щасливі батьки розповіли, що кожен раз новонароджена дитина була важчою за попередню.

Повідомляється, що точна вага хлопчика при народженні становила 7 кілограмів 90 грам. А це приблизно, як вага відразу двох, або трьох новонаролджених немовлят.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Народження дев'ятого малюка батьки не планують. Усі попередні діти у сім’ї народжувались із великою вагою. Але хлопчик побив усі рекорди.

Нагадаємо, медики виявили мутації в генах, що призводить до появи рідкісного захворювання — синдрому Саула-Вільсона або дварфизма.

Як повідомляв портал "Знай.uа", британські вчені розробили мініатюрний пристрій, що допоможе діагностувати причини безпліддя.

Також "Знай.uа" писав, про дитину в пузирі: знімки бразильського новонародженого вразили весь світ.

Вражаючий випадок стався при пологах у лікарні Прая-да-Коста у місті Віла-Велья в бразильському штаті Еспіріту-Санту.

У однієї з жінок народилася дитина всередині амніотичного мішечка, пише Daily Mail.

На знімках Джани Бразіл, яка спеціалізується на фотографіях пологів, можна побачити малюка відразу після його народження в результаті кесаревого розтину.

Все тіло Ноа (так назвали малюка) перебувало в зародковому міхурі, який надав йому вражаючий зовнішній вигляд, схожий на інопланетянина.

Вважається, що такий феномен рідше зустрічаються під час кесаревого розтину, оскільки скальпель зазвичай пробиває амніотичний мішок.

Фотографії були розміщені в Інтернеті і отримали тисячі позитивних відгуків і коментарів.