Весна - не за горами, тому хочеться дізнатися, що ж нас чекає. Своїми порадами в ексклюзивному коментарі "Знай.uа", поділилася відома українська ясновидиця і віщунка Лана Яр. Її основний профіль - допомагати людям, спираючись на давні вірування наших предків.

Лана Яр продовжує допомагати читачам дізнатися їхнє майбутнє

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Тиждень буде наповненим різними подіями, які принесуть в життя хаос. Однак ви гідно перенесете всі випробування, терпляче очікувати кращий результат. Що стосується здоров'я - все прекрасно! На цьому тижні самопочуття буде хорошим. Якщо у вас у даний період очікується народження дитини - будьте впевнені, вона буде здоровою, а сам процес її появи в наш світ буде максимально гармонійним. У любовних відносинах від вас буде потрібно якась добра хитрість і виверти, це допоможе налагодити ваш зв'язок. З вами людина, яка претендує на особливе ставлення до себе. А в справах нависла загроза серйозних втрат і конфліктів. Це все принесе сильні переживання і неясності у взаєминах. Порада: події тижня можуть принести втрату самоповаги, попрацюйте над почуттям власної гідності. Проаналізуйте, що ж для вас дійсно є скарбом у цьому житті.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні ви відкриєте своє серце для всіх оточуючих, у вас прокинеться бажання дарувати любов, турботу і тепло кожному зустрічному. Все, на що ви сподівалися, буде давати свої плоди. У питаннях здоров'я уникайте нервових перевантажень, в майбутньому це може привести до затяжної депресії. Прислухайтеся до себе - вам, можливо, прийде осяяння щодо питань життєвої гармонії. Що стосується любовних взаємин - намагайтеся бути максимально чесним у спілкуванні зі своїм партнером. Будьте впевнені, він все бачить, спостерігає за вами. Ділові питання будуть наповнені подіями, які прийшли як відповідь на дії ваших предків. Одним словом все те, що відбувається буде родової програмою. Зверніться до предків за допомогою. Порада: не тікайте від реальності, погодитеся з тим, що у вас не все добре!

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні ви особливо мужньо і сміливо поглянете в очі тим руйнівним силам, які приносять у ваше життя смерть минулого і віджилого. З чимось у житті вам доведеться попрощатися. Що стосується здоров'я, можливе загострення питань зачаття і виношування дитини, вам слід шукати шлях зцілення. Любовні взаємини повернуть вас в стан пристрасті, допоможуть згадати свої мрії і бажання. Ви будете наповнені вогнем пристрасті. Робіть те, що так давно хотілося! А в справах очікується крах, зрив усіх домовленостей. Кидайте все, починайте нову справу! Порада: якщо ваші думки повертаються в минуле - вам слід попрацювати над тим, щоб поставити на ньому крапку. Ваше життя кардинально змінюється, не чиніть опір.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) На цьому тижні у вас не буде особливого бажання робити активні кроки. Внутрішній голос буде шепотіти вам про те, що все йде як треба. Дихайте свіжим повітрям і насолоджуйтеся! У питаннях здоров'я уникайте емоційного напруження, щоб не пірнути в важкі думи. Що стосується любовних взаємин - ситуації можуть привести вас до необхідності збереження сім'ї або союзу. Для вас це стане питанням номер один. Ділові питання відкладіть на потім. Не підписуйте ніяких документів, визнайте, що ви не володієте достатньою кількістю інформації. Порада: поставтеся до життєвих змін легко, немов граючи.

Нагадаємо, сімейна пара влаштувала дивну фотосесію посеред поля.
Як повідомляв Знай.ua, українці відзначають велике релігійне свято.
Також Знай.ua писав, астрологи оприлюднили точний гороскоп на тиждень.