Тодд Камерон та його дружина Ніколь завжди були великими шанувальниками переодягання і творчості. Камерон розповів BuzzFeed News, що пара вперше зустрілася на Хэллоуинета минуло майже п'ять років з тих пір, як у них були епічні костюми.

"Вона була приголомшливим зомбі, і я був Эйсом Вентурой, детективом домашніх тварин. Нас зв'язала наша любов до Хелловіну, ми сміялися і не оглядалися назад. З тих пір ми разом", - розповідає він.

Таким чином, пара, яка живе в Канаді, знала, що вони не можуть робити будь-які стандартні фотосесії вагітності, особливо тому, що їх дитина повинен був народитися в жовтні.

Вони умовили свого друга і фотографа Чи Картера, щоб зробити дуже страшний варіант класичної зйомки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фотографії спочатку виглядають дуже нормально...

Але раптом, що відбувається?

щось тут не так…

Про нееет…

Кемерон сказав, що у нього з'явилася ідея, коли він знайшов макет "чужого" на гаражної розпродажу.

Він сказав, що він сподівається, що люди будуть переглядати фотографії в порядку, повільно переходячи від "Все, мило" до "Почекайте, WTF?"

"Найцікавіше, що ми лежали на холодній, мокрій землі, покритої підробленої кров'ю і просто сміялися над нашими серцями, сподіваючись, що фермери не будуть їздити і бачити нас в подібному образі. Я повинен дати величезну підтримку Ніколь за тремтіння в дощовий день в брудному гарбузовому полі і за те, що забрызгивал її кров'ю, і все це на 85 місяці вагітності", - розповідає чоловік.

Нагадаємо, романтичний тюлень мало не втопив фотографа. "Тюлень підплив до всіх учасників групи і чомусь вибрав мене".

Як повідомляв "Знай. ua", фотограф зобразив складні емоції в одному фото. Проект створила студентка-фотограф з США.

"Знай. ua" писав, що півень в поганому настрої ганяється за хлопцем. У мережі сміються над цим хлопцем, якого переслідує півень.