Проросійський бойовик Олексій Марков, відомий у колах незаконних формувань Путіна на Донбасі, приголомшив антиросійською заявою.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан-Штірліц та опублікував відповідне відео у Facebook.

Терорист заявив, що бойовикам стає все важче утримувати окуповані території. Сьогодні ЗСУ за чисельністю і майстерністю набагато перевершують "армію" російських найманців.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Марков, так званий "командир" 14-го бтро окупантів "Привид" зазначив, що зараз українська армія є набагато сильнішої за підрозділів бойовиків, причому цю силу помітно не тільки по особовому складу сил ООС, але і по сучасності озброєння ЗСУ.

Терорист також зізнався, що у бойовиків озброєння набагато гірше, ніж у сил ООС. За словами Маркова, сьогодні українські військові мають в своєму розпорядженні новітні збройні розробки.

"У цьому плані вони активно підтягуються до рівня армії XXI століття. У нас з цим все набагато гірше", - констатував бойовик.

Бойовик підкреслив, що якщо так буде тривати і далі, то окупаційні війська не зможуть довго утримувати тимчасово підконтрольні російським найманцям території Донецької та Луганської областей.

ЗС України це армія 21 століття, ми вступаємо їм у всьому - командир 14 бтро "Призрак" Олексій Марков "Добрий", російський окупант. Хто забув підписатися на ютуб-канал 👇🏿 https://m.youtube.com/channel/UCR6KkyVO_4ZgX-HwIhCRgQg Все буде Україна і перемога за нами!🇺🇦

Geplaatst door Анатолий Штефан Штирлиц op Maandag 18 februari 2019

Нагадаємо, військовослужбовці зі складу Операції об'єднаних сил взяли в полон бойовика окупаційних військ на Донбасі, про що стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Згідно з наданою інформацією, все відбулося в понеділок, 18 лютого. Українські військові виявили рух ворожої диверсійно-розвідувальної групи до спостережних постів ООС.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі розповіли, що “ДНР” робить зі своїми служаками – у в’язницю відправили бойовика, який “служив” у лавах терористів з 2014 року.

бойовики
бойовики

Про ув’язнення "ветеранів ДНР" у Twitter повідомляє блогер, що пише під ніком Necro Mancer.

Також Знай.ua писав про те, що незаконні формування Путіна на Донбасі поповнилися новими вояками - стало відомо про прибуття на тимчасово окуповані території України нових терористів.