Відтепер перезакріпити індивідуальні номерні знаки на автомобілях для українських автовласників стане ще легше. Про це йдеться у повідомленні сервісного центру МВС на сторінці у Facebook.

"Власник ІНЗ може перезакріпити його за іншим належним йому транспортним засобом або передати його власникові іншого транспортного засобу, подавши до будь-якого територіального сервісного центру МВС пакет необхідних документів", – йдеться в повідомленні.

Перезакріпити індивідуальні номерні знаки стало легше ⚡️ Власник ІНЗ може перезакріпити його за іншим належним йому...

Geplaatst door Головний сервісний центр МВС op Zondag 17 februari 2019

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За інформацією відомства, раніше перезакріплення здійснювали на підставі довідки, яку можна було отримати винятково в головному сервісному центрі МВС. Тепер бюрократії позбавились, аби українцям стало простіше перезакріпити індивідуальні номерні знаки на автомобілях.

Варто зазначити, що індивідуальний номерний знак можна замовити в будь-якому територіальному сервісному центрі МВС незалежно від місця реєстрації.

Нагадаємо, сайт "Знай.uа" вже неодноразово писав про безпеку на дорогах

Крім того, сайт "Знай.uа" розказав про зимові шини: "за" і "проти" - експерти розставили всі шипи над "і".

Автобалет на льоду допоможе визначитися водіям. Для автолюбителів зима ніколи не приходить вчасно, навіть якщо на календарі грудень. Не став винятком і нинішній рік. І як завжди, після першого снігопаду 14 листопада кількість ДТП зросла в рази. В допомогу автолюбителям всього світу американський дистриб'ютор шин вирішив наочно показати у відеоролику, які шини підвищать безпеку водіїв і пасажирів під час зимової їзди.

Також раніше "Знай.uа" повідомляв, що на українських водіїв чекають серйозні випробування: перездача на права і медогляд щороку. Введення в нашій країні щорічного медогляду для всіх водіїв безглузде - держава не може зобов'язати всіх власників автомобілів регулярно проходити таку перевірку. Про це заявив автоюрист і адвокат Єгор Штокалов.