Сержанта батальйону спеціального призначення Руслана Рака звинувачують у сутенерстві. Відомо, що співробітник правоохоронних органів шукав клієнтуру в соціальній мережі ВКонтакте. Варто нагадати, що в Україні ця соцмережа заборонена.

Жовківський райсуд визнав винним сержанта в сутенерстві і засудив до умовного терміну до трьох років. Це досить м'яке покарання за такий злочин. Відомо, що суд був лояльним до підозрюваного, так як він повністю визнав свою провину і погодився співпрацювати з прокуратурою.

Як "заробляв" Руслан Рак?

Він зареєструвався у соцмережі ВКонтакте, далі в різних гуртах розміщував інформацію про те, що тут надаються послуги сексуального характеру за певну суму. Зрозуміло, деякі користувачі мережі цікавилися цією пропозицією. Далі обговорення всіх нюансів відбувалося в телефонному режимі.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

За даними справи також відомо, що сержант привозив дівчат легкої поведінки до готелю "Варшава", що у Львівській області. На місці він і отримував гроші у клієнта.

Примітно, що клієнти платили Руслану сто доларів - близько двох тисяч семиста гривень. Після "справи" Руслан Рак віддавав дівчатами близько півтори тисячі гривень. Тобто, на цьому брудному бізнесі за один раз він "наварював" більше тисячі гривень.

Стверджується, що через таку "справу" сержант не виходив на роботу. За прогули він платив своєму керівництву. 30 травня 2018 року їх заарештували, але по цій справі Руслану суд вирок не виніс.

Руслан Рак визнав свою провину і написав щиросердне зізнання. У зв'язку з цим, 15 лютого 2019 року суд дав йому умовний термін.

Нагадаємо, суд України дав умовний термін навідниці терористів. До восьми років умовно засудили мешканку Донбасу.

Як раніше повідомляв Знай.uа, винуватці смертельних дорожньо-транспортних пригод будуть суворо покарані. Передбачається, що умовний термін і амністія будуть скасовані.

Знай.uа писав, Рибка розповіла, що залишатися в живих дозволяє їй компромат на президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.