Правоохоронні органи посилили несення служби у зв'язку з тим, що РФ захопила українські кораблі в Керченській протоці. Про це повідомили в прес-службі МВС України на офіційній сторінці в Twitter.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що всі підрозділи МВ переведені на посилений варіант несення служби.

"Я звертаюся до патріотів України – зосередитися на протидії зовнішньому ворогові і не втягуватися у внутрішнє протистояння", - зазначив Він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Голова Національної поліції Сергій Князєв на засіданні РНБО інформував, що Нацполіція і Нацгвардія забезпечать охорону консульських установ і посольств.

Поліція переведена на посилений режим несення служби у зв'язку з провокаціями путінських окупаційних сил. У неділю, 25 листопада, спецназ РФ атакував кораблі ВМС України в Азовському морі. І в районі Керченського мосту три українських судна обстріляли і захопили.

Загострення ситуації вимагає термінового засідання РНБО. На ньому президента України Петру Порошенку запропонували ввести військовий стан у країні. Глава держави підтримав дану ініціативу.

У Керченського інциденту 25 листопада, коли в Азовському морі російський агресор протаранив наші катери, є всі "шанси" перетворитися у справжній Керченський криза. До Карибського напруги ще далеко. Однак нагадаємо, що до конфлікту мають відношення ядерна Росія, і нехай опосередковано, але НАТО, у яких теж ядерну зброю.

Нагадаємо, Керченський криза: що важливо пам'ятати і чого варто боятися. Паніку сіяти рано, але варто бути насторожі.

Як повідомляв Знай. ua, ФСБ катує затриманих в Керченській протоці. У посиленому режимі і в повній боєготовності всі наші ресурси: ЗСУ, поліція, СБУ.

Знай. ua писав, що у Києві горять авто російських дипломатів, далі – більше. Номерні знаки DP 001 належать автомобілів російських дипломатичних представництв.