У середу, 20 лютого, на День Героїв Небесної сотні в західних і північних областях України синоптики прогнозують невеликий дощ та мокрий сніг. На решті території без опадів. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, у східній частині країни 1-6° морозу, на сході 5-10° морозу; вдень 2-8° тепла, на півдні до 10° тепла, в східних і північно-східних областях від 1° морозу до 5° тепла. Вітер південно-західний і західний, 5-12 м/с.

карта Укргідрометцентру на 20 лютого

У той же час відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook пише, що 20 лютого майже по всій території України пройдуть дощі і мокрий сніг, а сірі хмари закриють ясне небо. Всьому виною атмосферний фронт, який завис над країною.

У Києві небо теж буде плакати, повідомляє Діденко. У середу небо затягне хмарами, і місцями пройде короткочасний дощ. Найближчої ночі у столиці України буде близько нуля, а вдень +5...+7 градусів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"День завтра - особливий, важкий і глибокий на спогади, погода якась в унісон, настрою не буде. Ніколи не забудемо... Стоїмо", - додала синоптик.

20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, в Україну прийде атмосферний фронт, який прикриє сонце хмарами. Вологість і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 19 februari 2019

Народний прогноз погоди в Україні

20 лютого вшановується пам'ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти в цей день пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам у цей день передбачали сонце і хмари: якщо сонце «заходить червоне» — буде холодне літо; хмари високо — до хорошої погоди.

Нагадаємо, синоптики попереджають українців, що після приходу антициклону слід приготуватися до ще однієї хвилі прохолодної погоди, яка, займе досить не багато часу. Про це стало відомо завдяки прогнозом відомого українського кліматолога Василя Троцюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, для метеозалежних людей лютий 2019 року видався досить складним. Але місяць ще не закінчився., у фахівців є погані новини. Через сильні магнітні бурі, а в лютому їх ще мінімум два, українцям загрожує погане самопочуття.

Також портал Знай.uа писав, що зараз середньодобова температура у західній частині України перевищує 0 градусів, там навіть випав дощ. Якщо цей показник і така погода збережеться протягом п'яти днів, то це буде означати прихід метеорологічної весни.