Чоловік топ-пропагандистки Кремля Ольги Скабеєвої не зміг захистити її честь у прямому ефірі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, співведучий скандальної програми "60 хвилин" Євген Попов жодним чином не відреагував на запитання українських журналістів про честь його дружини.

На опублікованих кадрах видно, як журналісти Пітер Залмаєв і Тарас Березовець сказали Попову, що у нього є унікальний шанс в прямому ефірі ще раз захистити честь Скабєєвої. Адже у своїй програмі він висловлювався з приводу українських журналістів дуже різко і обіцяв поквитатися з ними за те, що вони зганьбили фанатку Путіна на весь світ.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Але при зустрічі з українцями пропагандист лише боягузливо мовчав.

"Пан Попов, мабуть, вражений тим рівнем цинізму, який демонструють українські медіа, які іноді можуть перевершити навіть російські медіа за ступенем цинізму", - потролив росіянина Березовець.

У мережі не зуміли пройти повз подібних кадрів. Дехто з користувачів навіть пожартував над чоловіком опальної пропагандистки.

"Твоє обличчя, коли тебе впіймали українські журналісти, і ти дав їм мовчазну згоду, що твоя дружина - зливний бачок", - коментують інцидент в мережі.

Разом з тим варто відзначити, що український військовослужбовець "вручив" нагороду головній путінській пропагандистці Ользі Скабєєвій.

"Символічно. Саме в день військкора України вирішив нагородити грамотою пропагандонку Кремля Ольгу Скабееву, на прізвисько "Бачок". Дякую за роботу на користь інформаційної складової України, а також згадки на федеральних каналах про російсько-окупаційні війська, найманців і агресію", - зазначив він.

Звернемо увагу, що користувачів насмішив даний інцидент, в зв'язку з чим вони закидали Скабєєву їдкими коментарями.

"Медальки не вистачає", "чому в грамоті не вказано позивний - Бачок?", "Забули запросити на вручення", "заслужений агент", "використовував пропагандистської за прямим призначенням", "вогонь", "бачок або бичок?", "агент "гучний череп", - пишуть вони.

Варто зазначити, що Страсбурзі російська пропагандистка Ольга Скабеева спробувала перешкодити прямого ефіру телеканалу "Прямий" з головою української делегації в ПАРЄ Володимиром Ар'євим.

Нагадаємо, путінський найманець розбурхав мережу зізнанням щодо Донбассу.

Як повідомляв "Знай.ua", біля будинку пропагандистки Скабєєвої чоловікові подарували труп у килимі.

Також "Знай.ua" писав, що путінська пропагандистска Скабеєва розбилася у жорсткій ДТП, яку сама і спровокувала.

Українська журналістка назвала рот Скабеевой "зливним бачком"