Позафракційний депутат Борислав Береза, якого через конфлікт з російською пропагандисткою Скабєєвою викликав на дуель сенатор від Рязані Ігор Морозов, прийшов у призначений час в потрібне місце, а ось Морозів не з'явився. У зв'язку з цим, Береза записав відеозвернення, в якому жорстко "проїхався" по Морозову, і по винуватиці передбачуваної "дуелі" - Скабєєвій.

1 февраля 2019 года. 12-00. Я под ВР, а где же рязанское недоразумение? Видимо Морозов отморозился.

Geplaatst door Borislav Bereza op Vrijdag 1 februari 2019

"1 лютого 2019 року, 12-00. Позаду мене Верховна Рада я перебуваю за адресою Грушевського, 5. Я прийшов сюди, тому що тиждень тому "рязанське непорозуміння" (Ігор Морозов – ред.) викликав мене на дуель. Це дикість, але сказав: "Хочеш дуель – приїжджай". Запропонував місце (під ВР). Я тут, а "непорозуміння" – ні", – сказав нардеп.

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва більше не користується популярністю, тому вона буде робити все можливе, щоб утриматися в рейтингах, - додав Береза

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Як стало відомо, все це піар, всі ці крики були зроблені для одного: Скабєєва не збирає більше рейтингів у Росії, тому її програму знімають ... Тому крики, істерики скандали. Не здивуюся, якщо вона влаштує стриптиз. Скабеева отримує 4 млн руб. в місяць, це $ 60000. 60000, росіяни, йдуть на цю пропагандистську, ваші $ 60 000 щомісяця. Звичайно, за ці гроші вона буде вистрибувати з трусів, щоб залишитися в телевізорі ", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше Невзоров охарактеризував Скабееву двома словами: українці тиснуть руку.

Скандальна російська пропагандистка Ольга Скабеева сама винна в інциденті в Страсбурзі, оскільки намагалася перешкодити прямому ефірі українських телеканалів, вважає російський публіцист Олександр Невзоров.

Дивіться: скандал у ПАРЄ: зливний бачок Скабеева

Нагадаємо, чоловік російської журналістки Ольги Скабеевой, також журналіст і ведучий телепередачі "60 хвилин" Євген Попов заступився у Facebook за дружину, написавши пост, де назвав представників української делегації в ПАРЄ "рогулями".

Як повідомляв раніше Знай.uа російську пропагандистку Ольгу Скабееву заткнули, нагадавши, як у 2015 році охоронець Порошенко ткнув її плече, змусивши замовкнути.

Знай.ua писав про те, що скандально відома російська пропагандистка Ольга Скабеева в ПАРЄ провокувала українських депутатів на скандал