Позафракційний народний депутат Борислав Береза вважає, що йому немає за що вибачатись перед путінською пропагандисткою, скандально відомою Ольгою Скабеєвою.
Раніше глава Чечні Рамзан Кадиров вимагав від Берези вибачень та погрожував йому. Народний депутат прокоментував ситуацію "Громадському".

Скабєєва втрутилася в інтерв’ю, в якому український політик розповіла про українських в’язнів в Росії і про полонених росіян, забутих їхньою батьківщиною. Пропагандистка перебивала і заважала спілкуватися з пресою віце-спікерці Верховної Ради Ірині Геращенко. Береза відтіснив Скабеєву і не дав їй влазити в інтерв'ю з Геращенко.

Після цього Береза ​​жорстко осадив Скабєєву перед представниками ЗМІ, назвавши її "шльондрою".

У відповідь на це глава Чечні Рамзан Кадиров почав погрожувати українському депутату Бориславу Березі "дзвінким ляпасом".
Кадиров написав у своєму Telegram-каналі, що Береза повинен "належним чином вибачитися", інакше "знайдеться істинний чоловік, який вліпить дзвінкий ляпас" українському депутату.
У коментарі Береза заявив, що, на його думку, Служба безпеки України має визначати, чи є слова Кадирова погрозою. На його думку, якби йому справді загрожувала якась небезпека, силовики йому б повідомили.
"Я вважаю, що якщо би щось було більш-менш серйозне, вони мені б повідомили", — додав він.
Разом з тим Береза наголосив, що він вважає, що йому немає за що вибачатися.
На запитання, чи думав він про охорону, депутат відповів:
"Я ходжу по вулицях Києва сам, без охорони, використовую як свою автівку, так і громадський транспорт. Чому я повинен щось змінювати?"