Скандальна російська пропагандистка Ольга Скабеєва сама винна в інциденті в Страсбурзі, оскільки намагалася перешкодити прямому ефіру українських телеканалів, вважає російський публіцист Олександр Невзоров.

Про це повідомляє "Ехо Москви" з посиланням на коментар публіциста.

"Розмовляюча курка - це цікавіше, ніж просто курка. Мене здивувало, як у всьому цьому скандалі, який розгорівся через її традиційне хабальство, ніхто не помітив найголовнішого: там йшов прямий ефір українського телебачення. Влізати в цей прямий ефір - це все одно, як в театрі лізти до артистки, яка читає монолог, з питанням "А де ти купувала такі черевички?" або "Якого розміру у тебе ліфчик?". Це навіть не дурість, це абсолютна профнепридатність ", - вважає Невзоров.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Росії не стали розбиратися в ситуації, тому почали погрожувати українцям.

"У цьому політики насправді нуль. Це проста така профнепридатність. Я чому згадав про курок? Тіток, які на ленінградському телебаченні в прямих ефірах кудахтали, ось як раз і називали розмовляючими курками. Але розмовляюча курка під назвою Скабеева - вона, бачите, пересварила безліч поважних людей ", - підсумував Невзоров.

Варто нагадати, що 24 січня під час брифінгу першого віце-спікера Верховної Ради Ірини Геращенко в Страсбурзі під час Парламентської асамблеї Ради Європи Скабеєва нахабно перебивала її і отримувала зауваження від інших журналістів. Один з них штовхнув росіянку, після чого позафракційний депутат Верховної Ради України Борислав Береза ​​встав між нею і Геращенко, закривши пропагандистці доступ до першого віце-спікера Ради.

Нагадаємо, чоловік російської журналістки Ольги Скабеєвої, також журналіст і ведучий телепередачі "60 хвилин" Євген Попов заступився у Facebook за дружину, написавши пост, де назвав представників української делегації в ПАРЄ "рогулями".

Як повідомляв раніше Знай.ua, російську пропагандистку Ольгу Скабееву заткнули, нагадавши, як у 2015 році охоронець Порошенко ткнув її плече, змусивши замовкнути.