Російську пропагандистку Ольгу Скабееву заткнули, нагадавши, як у 2015 році охоронець Порошенко ткнув її плече, змусивши замовкнути.

Відео було опубліковано в Twitter "Donald Trump"

"Показую, як треба правильно поводитися з Скабеевою", – каже автор

"Можна дивитися вічно як тече вода, горить вогонь і як Скабеева нюхає пахви охоронцям", – пише в Twitter Львівський метрополітен, виклавши відео з ефектом сповільненої зйомки

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Користувачі соцмереж також вирішили приєднатися до обговорення, зазначаючи, що подібні методи пішли б на користь і зараз, беручи до уваги постійні провокації путінської пропагандистки проти українців в ПАРЄ.

Нагадаємо, Скандальний Жириновський жорстко поплатиться за слова про Україну: сяде на 12 років

Генпрокуратура склала нове підозра депутату Держдуми Росії Володимиру Жириновському – в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", СБУ затримала російського троля в Сумській області, список "заслуг" вражає: відео

Служба безпеки України викрила в Сумської області російського журналіста, який протягом більше трьох років працював за замовленням спецслужб Російської Федерації. Він діяв склад антиукраїнського центру. Крім того, нещодавно адміністрація Facebook видалила облікові записи та сторінки російських пропагандистів.

Також Знай.ua" писав про те, що Кадиров накинувся з погрозами на українського депутата: ляпас за пропагандистку

Глава Чечні Рамзан Кадыров почав загрожувати українському депутату Бориславу Березі "дзвінким ляпасом" за те, що той відштовхнув російську пропагандистську журналістку Ольгу Скабееву. Загрозу Рамзан Кадиров розмістив у своєму Telegram-каналі.

"Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скабеевой, обов'язково знайдеться справжній чоловік, який в будь-якому місці його дістане і з розмаху вліпить дзвінкий ляпас!" - написав Кадиров.