Чоловік російської журналістки Ольги Скабеевої, також журналіст і ведучий телепередачі "60 хвилин" Євген Попов заступився у Facebook за дружину, написавши пост, де назвав представників української делегації в ПАРЄ "рогулями". Як раніше повідомлялося, 24 січня у ПАРЄ, під час інтерв'ю віце-спікера Ради Ірини Геращенко, редактор "Європейської правди" Сидоренко штовхнув журналістку.

Сталося, не було випадковістю – слідом за Сидоренко, штовхнув жінку представник української делегації в ПАРЄ Борислав Береза. Попов у своєму пості вказав на безкультур'я

Потім таким же чином вчинив представник української делегації в ПАРЄ Борислав Береза.

Попов у Facebook обізвав представників України в Асамблеї "рогулями", відзначивши їх низький рівень культури.

"Слідом вступив депутат Верховної ради Береза, слідом віце-спікер Верховної ради Ірина Геращенко дякує у фейсбуці за "фізичну підтримку", подивіться, щоб точно процитувати. Цей Сергій, забув його прізвище, який штовхнув, пише пост — "Я молодець. Я ні про що не шкодую... Там купа-купа образ на адресу Ольги. Тим не менш він каже, що вчинив неправильно. Злякався", - повідомив він.

Попов в мережі обурився, що Сергій Сидоренко, який штовхнув Скабеєву, не понесе ніякої відповідальності.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Ми, звичайно ж, звернули на це увагу ПАРЄ. Нам відповіли, що ваш лист прийнято до розгляду. Тобто Парламентська асамблея Ради Європи, в стінах якої застосовується насильство до людини. Я не знаю — заходи, не заходи, карати, що з ними робити, мені все одно. Тобто ці рогулі мене менше цікавлять, ніж Парламентська асамблея Ради Європи, яка, на мій погляд, повинна, зобов'язана дати оцінку події", — додав журналіст.

Нагадаємо, на Геращенко накинулася улюблениця Путіна і Кадирова: "прошмандовка лютує".

Під час засідання Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) стався конфлікт між російської пропагандисткою Ольгою Скабєєвою (канал "Росія 1") і Іриною Геращенко. Мова йшла про ухвалення резолюції про визнання українських моряків, захоплених Російською Федерацією, військовополоненими.

Відразу після цього лідер Чечні Рамзан Кадиров погрожував народному депутату України та члену делегації в ПАРЄ Борислав Березі, який у кулуарах ПАРЄ вступив у конфлікт з російською пропагандистскою Ольгою Скабеєвою.

Нагадаємо, голова Державної Думи России В'ячеслав Володін запропонував запросити в Думу представників компанії Google через позначення анексованого півострова Крим українською територією.