Голова Державної Думи Росії В'ячеслав Володін запропонував запросити в Думу представників компанії Google через позначення анексованого півострову Крим українською територією.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Володін відразу ж додав, що подібне позначення порушує законодавство країни, проте жодним чином не згадав, що практично вся міжнародна спільнота не визнала Крим територією РФ.

Більше того у ході власного виступу він запропонував запросити представників компаній на безпековий комітет російського парламенту.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Потім у нас ще щось відріжуть і припишуть іншій країні, а потім будуть втручатися так само, як втручалися у справи інших країн", — сказав Володін.

Він також вже встиг заявити, що відразу ж після визнання президентом США Дональдом Трампом тимчасового президента Венесуели, який очолює народний протест Хуана Гуайдо, Facebook зняв позначку верифікованого профіля зі сторінки чинного президента Ніколаса Мадуро.

"Ось уся ціна незалежності Facebook й інших компаній, і той же Google проводить політику в інтересах США, виконуючи все, що йому диктує Держдеп", — сказав Володін.

Разом з тим варто відзначити, що Володимир Путін нагородив російських військовий за обстріл у Маріуполі у січні 2015 року, під час якого загинули десятки українців.

Як виявилося, Володимир Путін присвоїв керівникам "операції" генеральські звання. Деякі з них були призначені на важливі посади так званому "стратегічному українському напрямку".

Варто нагадати, що до річниці теракту волонтери міжнародної спільноти InformNapalm зібрали додаткові дані про російських військових, причетних до вбивства десятків цивільних. Мирне місто обстріляли вранці 24 січня 2015 року, тоді загинули близько тридцяти чоловік, понад 90 маріупольців були поранені.

У СБУ з'ясували, що терористичний акт здійснили кадрові російські військовослужбовці із застосуванням двох штатних реактивних дивізіонів Збройних сил РФ. З території Росії операцією безпосередньо керував начальник ракетних військ і артилерії Південного військового округу ЗС РФ генерал-майор Ярощук Степан Степанович, а з тимчасово окупованого Донецька - полковник ЗС РФ Цаплюк Олександр Йожефович, позивний "Горець". Координацію дій російських реактивних дивізіонів здійснював підполковник ЗС РФ Власов Максим Володимирович, позивний "Югра".

Нагадаємо, Путін у наморднику осоромився на весь світ.

Як повідомляв "Знай.ua", у Меркель розповіли про найбільше приниження Путіна на міжнародній арені.

Також "Знай.ua" писав, що політолог розповів, як Росія може створити "новий Майдан" в Україні.

Ющенко: Путін, при якому я працював, був досить тактовним людиною