Російська Федерація домовилася з Німеччиною і Францією лише про одноразовий візит їхніх спостерігачів до Керченської протоки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, офіційний представник російського МЗС зазначили, що Росія, Франція та Німеччина так і не змогли домовитись про направлення своїх спостерігачів у Керченську протоку на постійній основі.

Більше того він розповів, що Путін особисто провів перемовини з канцлером Німеччини, проте так і не дозволив європейським спостерігачам відвідувати на постійній основі Керченську протоку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Наш президент в розмові з канцлером Німеччини домовлявся про те, що буде одноразове відвідування експертами-спостерігачами Німеччини і Франції, які зроблять відповідні замітки, доповідатимуть їх потім своїм урядам. Про це йшлося. Все інше - штучна вигадка, яка пов'язана з політологами, журналістами", - сказав Карасін.

Разом з тим варто відзначити, що у найближчі кілька місяців США введуть нові санкції проти Росії, а також можуть надати Україні військову допомогу через агресію Кремля проти українських кораблів поблизу Керченської протоки.

Зокрема, він відзначив, що вже найближчим часом США введе проти Росії чергову групу санкційних обмежень. Більше того Гербст зазначив, що адміністрація США разом із союзниками готує спільну відповідь на агресію Росії в Азовському морі та незаконному захопленні українських моряків.

"США будуть вводити нові санкції проти Кремля. Я впевнений, що протягом місяця-двох ми побачимо ще санкції проти Кремля, а також сильну відповідь проти агресії Росії поблизу Керченської протоки. Напевно, США направить Україні зброю", - заявив Гербст.

Крім того варто відзначити, що відомий російський оглядач Дмитро Галкін зазначив, що Володимир Путін ризикує бути скинутим в результаті палацового перевороту в Кремлі.

За словами експерта, політика Володимира Путіна призвела до санкцій, які серйозно підірвали добробут росіян. Крім цього, негативно на РФ відображаються ціни на чорне золото, які періодично наносять по ній удари.

"На добробут росіян більше не вплинули санкції, а падіння цін на нафту. Санкції, звичайно, виконали свою роль: кредит для російських банків став дорожче і їм складніше зайняти гроші на Заході. Через це вони тепер менш вільно розпоряджаються фінансовими ресурсами, надаючи кредити населенню або підприємствам. Це, звичайно, вплинуло на добробут, зокрема на доступність кредитів", - зазначив експерт.

Нагадаємо, український політолог пригрозив Росії "великою війною".

Як повідомляв "Знай.ua", Путін офіційно став презервативом.

Також "Знай.ua" писав, що Путін послав на Донбас свіжу партію "ватажків".

Судна, що загорілися у Керченській протоці, незаконно поставляли газ до Сирії