Користувачі мережі з самому початку 2019 року активно поширюють челендж під назвою #10yearschallenge. Дана акція користується популярністю практично як серед всіх світових зірок, так і серед вітчизняних. Однак до політиків він рідко доходить, тим більше до російських.

У Росії користувачі соціальних мереж вирішили взяти справу в свої руки, і постаралися знайти відповідні фото для президента Володимира Путіна. Вийшло досить цікаво, адже на знімках можна спостерігати, як змінювалося обличчя кривавого диктора протягом 10 років.

Деякі користувачі зазначають, що такі зміни на обличчі Путіна відбулися в результанте великої кількості пластичних маніпуляцій.

"Ого як натягнули", - підписали фото в спільноті 4chan.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто нагадати, що вже кілька днів по соцмережах гуляє веселий флешмоб під назвою #10yearsChallenge. В рамках цієї акції зірки і звичайні люди показують, як вони виглядали 10 років тому - у 2008 - 2009, і порівнюють з тим, які вони зараз.

Порившись в архівах, можна витягнути на світ божий багато смішних і цікавих фотографій з життя політиків і селебріті 10-річної давності. Пропонуємо вам підбірку випадкових кадрів, вихоплених з різних подій 2009-го року, які допоможуть щось більше відкрити про відомих усім людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі активно набирає популярність новий флешмоб #10yearschallenge. Суть його проста: показати кілька своїх фото з різницею в 10 років. Зробити його на політичну тему і вирішив український юрист Михайло Шнайдер. На своїй сторінці у Facebook він опублікував колаж із двох знімків. На одному з них – колишній президент-утікач, підозрюваний у державній зраді Віктор Янукович, на іншому – чинний гарант Петро Порошенко.

Нагадаємо, #10yearschallenge: як виглядали Кейт Міддлтон, Меган Маркл і інші 10 років тому.

Як повідомляв Знай.uа чоловік Дорофєєвої показав, як перетворився з Гудкова на Дантеса.

Знай.uа писав, Альона Дегрик Шевцова про instagram, facebook і #10yearschallenge.