На Росію чекає нова перебудова, перед тим, як інший персонаж змінить Володимира Путіна на головній політичній посаді. Крах системи означатиме крах так званого "руського міра".

Про це заявив російський політолог, публіцист і журналіст Гліб Павловський. На думку експерта, перед битвою за Кремль буде ще одна баталія за фігуру Олексія Навального, однак він не є представником Кремля.

Володимир Путін
Володимир Путін

Павловський вважає, що Навальний не є кремлівською фігурою, але у той же час він підкреслює, що опозиціонер – ідеальна фігура для системи, ідеальне альтер его "і у нього попереду – свої 15 хвилин слави".

Олексій Навальний
Олексій Навальний

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"При Навальному лихоліття, безумовно, закінчиться, і треба буде щось робити, але система розглядає його, думаю, як найкращого кандидата. І тому перед битвою за Кремль буде ще окрема битва за Навального: в Росії люди з низів дуже рідко приходять до влади, і Ленін, до речі, не був представником народу, він до нього з самого початку звертався зверху, тобто з броньовика", – пояснив експерт.

На думку Гліба Павловського, перш ніж Навального підштовхнуть до влади, його повинні будуть туди інкорпорувати (приєднати до системи) – у тому чи іншому статусі. Також він вважає, що на майбутніх президентських виборах в Росії точно не балотуватиметься чинний прем'єр Дмитро Медведєв, зате у гонці братиме участь глава Чечні Рамзан Кадиров, але той піде з кимось.

Варто нагадати, що юрист "Кварталу 95" Іван Баканов розповів подробиці журналістам програми "Схеми" про те, що нібито кандидат у президенти України Володимир Зеленський має бізнес в Росії. За його словами, компанія "Грін Філмс", яка пов'язана з Володимиром Зеленським, змушена приймати грошові кошти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що війна на Донбасі може тривати ще дуже довго, адже режим чинного президента Росії жодним чином не зацікавлений у припиненні бойових дій. Про це розповів соціолог, публіцист, автора книги "Система Путіна" Ігор Ейдман.

Нагадаємо, Зеленський заробляє мільйони в Росії: проти коміка завели кримінальну справу.

Як повідомляв Знай.uа витівка США розлютила Кремль: антиросійські плани.

Знай.uа писав, у Меркель розповіли, чому підтримують будівництво "Північного потоку-2": гроші творять чудеса.