У суботу, 16 лютого, у місті Волжське (Росія) було виявлений труп чоловіка. Про це передають россЗМІ.

Один з місцевих жителів спокійно прогулювався по вулиці, несучи в руках тіло, загорнуте в килим. Його зупинили правоохоронці, і почали допитувати.

У мережі з'явилися кадри того, як поліцейські розмовляють з чоловіком на вулиці. На відео він стверджує, що труп йому подарував друг.

Варто відзначити, що загиблий явно помер не своєю смертю - на його тілі було виявлено безліч ран. Слідчим вдалося встановити, що потерпілий загинув 12 лютого. У той день затриманий прийшов до колишньому однокурсника, вони випили і посварились. У результаті бійки чоловік заколов приятеля викруткою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проти 47-річного росіянина порушено кримінальну справу. Він заперечує власну провину і стверджує, що чоловіка вбив якийсь третій учасник застілля.

Варто відзначити, що невелике місто Волжське відоме хіба що тим, що там народилася відома путінська пропагандистка - телеведуча Ольга Скабеєва.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 16 лютого, в одному з районів Житомира, у Другому Транзитному провулку було знайдені тіла двох жінок - матері і дочки.

Правоохоронці підозрюють у вбивстві Василя Подорожнього, а також вважають, що він був знайомий із загиблою дівчиною.

Дзвінок у поліцію надійшов о 8:17 від сусідки загиблих. Жінка зателефонувала і повідомила правоохоронцям про те, що бачила, як у дворі чоловік б'є жінку і бігає за дитиною.

Слідчі підозрюють у вбивстві колишнього хлопця Анжеліки - вбитої дівчини. Василь Подорожній нещодавно розійшовся з коханою, а мотивом вбивства могли стати ревнощі.

Чоловік скоїв вбивство з особливою жорстокістю: спочатку він убив Ірину Карпець - мати Анжеліки, і кинув тіло поруч з шифером. Далі взявся за дівчину, вдарив її кілька разів по голові шифером. Вона отримала серйозні травми голови і загинула.

Нагадаємо, в одному із сіл Шполянського району Черкаської області чоловік жорстоко убив сестру відомого письменника.

Раніше Знай.uа повідомляв, в Ужгороді конфлікт іноземців закінчився для одного з них лікарнею.

Також Знай.uа писав, п'яний чоловік втопив власну дружину в джакузі.