У мережі показали несподіване зізнання росіянина, який воює за “ДНР”. Про це стало відомо із запису в Twitter блогера UA_NATO_USA.

Російський бойовик закликав прихильників "ДНР" не їхати в Україну. Крім того заявив про російську пропаганду.

“Піски, Донбас, Україна. Челябінський військовий РОА щось почав прозрівати: нас ї*ашать укропи, не приїжджайте сюди, пропаганда все це про фашизм в Україні! А що на це скаже Скабєєва?? Через таку як вона і вся ця війна в Україні”, – написав блогер.

“Це не сарказм .. він говорить реально, що орки понаївші думають, просто за бабло воюють, а не ідею. І то що стріляють один в одного це факт”, “Так так і є. Вата в шоці від того що в Україні все ох ** нно красивіше і крутіше, тому їх жаба і давить і хоче нас забрати“,”Доооовгоо ж до людей доходить“, – пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Путін відправив на Донбас артилеристів: українці готують "гарячий прийом". Незаконні формування Путіна на Донеччині поповнилися новими вояками - стало відомо про прибуття на тимчасово окуповані території України нових терористів.

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти накрили українських бійців пекельним вогнем: авто – ущент, ЗСУ готують відповідь. Окупанти здійснили чергову брудну провокацію. У понеділок, 18 лютого, стало відомо про те, що окупанти на Донбасі обстріляли автомобіль спостережної групи української сторони СЦКК в районі Травневого.

Також портал Знай.ua писав, що на Донбасі затримали обдовбаних найманців: шестеро наркоманів. На Донеччині зловили шістьох терористів "ДНР".