Позиції українських захисників недалеко від передмістя Маріуполя обстріляли путінські бойовики. Так, жителі міста практично у всіх районах міста чули гучні звуки обстрілу з боку сепаратистів так званої "ДНР".

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

"Такого з 2014 року не було!" - писали в соціальних мережах стривожені мешканці міста.

Відомо, що в прес-центрі ООС підтвердили факт обстрілу позицій українських бійців біля Маріуполя.

ЗСУ
ЗСУ

Популярні новини зараз
Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Бойовики т. з. "ДНР" били зі ствольної артилерії 122 мм по оборонним спорудам ЗСУ в районі Водяного. Терористи випустили 200 мін (це більше, ніж за вчорашній день по всій лінії фронту)", - повідомили в штабі.

Крім того, тільки вранці закінчився обстріл позиції в районі Лебединського, де російські бойовики стріляли з 120-мм мінометів, випустивши 40 хв.

Варто нагадати, що трагічні бої за Дебальцеве, які відбулися в 2014-2015 роках, назавжди залишилися в пам'яті учасників цих трагічних подій. З причини постійних обстрілів тіла загиблих побратимів складали "штабелями" — їх просто не було куди дівати, про що у своєму інтерв'ю розповів заступник начальника відділу стратегічних розслідувань Головного управління Національної поліції Донецької області полковник Олексій Мірошниченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 18 лютого, дев'ять окупантів було знищено, ще одного узято в полон в результаті бойових дій на Донбасі, про що повідомляють у прес-службі Операції Об'єднаних сил в Facebook. Разом з тим стало відомо і про чотирьох поранених українських військових.

Нагадаємо, сили НАТО увійшли в Чорне море: кошмар Путіна наяву.

Як повідомляв Знай.uа ЗСУ поставили російським бойовикам жорсткий ультиматум: залишилося недовго.

Знай.uа писав, експерт назвав умову завершення війни на Донбасі: Порошенко його не виконав.