Черговий інцидент стався у львівській маршрутці між водієм і школяркою. Про неприємну пригоду розповів львів'ян Юрій Боруцький в одній із груп у соціальній мережі Фейсбук.

Зі слів львів'янина, він став свідком того, як водій відмовив у проїзді школярці. Незважаючи на те, що дівчина мала при собі учнівський квиток, водій нахабно відмовив зі словами, мовляв, є гроші на помаду, повинні бути і на проїзд.

Після цієї розмови, водій зупинив маршрутне таксі, відкрив усі двері і навідріз відмовився їхати далі, скоріш за все, поки дівчина не вийде або не заплатить за проїзд.

У цей момент за ученицю заступився житель Львова Юрій Боруцький. Він попросив водія залишити дівчину у спокої і рухатися далі. Також звернув увагу горе-водія на те, що в маршрутному таксі дуже багато гнилі, яку не завадило б прибрати. Водій знайшов, що відповісти і на це. Зі слів Юрія, останній порекомендував пасажирам самостійно почистити гниль.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомо, що Юрій двічі хотів поскаржитися на водія і стан маршрутки на гарячу лінію Львова, тим не менш модератор ігнорує повідомлення.

Варто відзначити, що проїзд в маршрутному таксі коштує сім гривень. Коли ми заходимо в салон, то відразу звертаємо увагу на чистоту. На жаль, але більшість маршруток брудні і з гниллю на вікнах. Це порушення ваших прав.

Цікаво, що гниль з'явилася, швидше за все, від вологи. А це означає, що розвиваються бактерії. Спори грибків, при попаданні в організм, можуть викликати цілий ряд захворювань. Найчастіше страждають діти, люди зі слабким імунітетом і пенсіонери. Пам'ятайте, що якість обслуговування повинна відповідати ціні!

У випадку таких ситуацій звертайтеся на гарячі лінії по телефону, так як не завжди це можна зробити в соціальних мережах.

Нагадаємо, в українській столиці планується підвищення цін на маршрутки.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Києві водій маршрутки для економії часу ходить по-маленькому прямо в салоні. Ви повинні це бачити.

Знай.uа писав, водій переповненої маршрутки зливав бензин по дорозі.