На трасі Київ-Харків сталася страшна аварія. Відомо, що ДТП сталася недалеко від села Пишне у Полтавській області. Відомо, що мікроавтобус їхав до Запоріжжя з польської столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції.

За інформацією копів, водій мікроавтобусу не впорався з керуванням і врізався в металевий відбійник. В результаті аварії маршрутка вилетіла в кювет і перекинулася.

Згідно з оперативними даними, в салоні перебувало 6 людей. Від отриманих травм три людини загинули на місці, ще один постраждалий помер у лікарні. На даний момент ще двоє перебувають в реанімації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На місці події працює слідчо-оперативна група. Причини та обставини аварії з'ясовуються. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст 286 КК України.

Варто нагадати, що дворічна епопея з судом над Оленою Зайцевою, яка є причиною масштабної аварії в Харкові, поступово наближається до логічного завершення. За цей час українці побачили і почули безліч заяв і дізналися різні шокуючі факти, наприклад, адвокат підсудної не так давно заявляв, що його підзахисна насправді не винна в події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пригода сталася вранці 14 лютого. На трасі в результаті ДТП перекинулися: Volkswagen Transporter, Kia Rio і ВАЗ 2113, а також була одна легкова машина. Про це повідомляє "Харківський кур'єр". В результаті аварії п'ятеро людей отримали травми і загинула одна жінка. Користувачі групи "Харків.City" написали, що ДТП сталася недалеко від селища Рогань. Одна пара легкових автомобілів знаходилася на відстані сто метрів від іншої пари.

Нагадаємо, з'явилося відео атаки на авто з дітьми відомої ведучої в Києві.

Як повідомляв Знай.uа у Києві водій 10 хвилин таранив авто з дітьми відомої ведучої.

Знай.uа писав, українцям доведеться платити за дороги: скандальна новинка приголомшила не тільки водіїв.