За прогнозами соціологів, у відомого українського шоумена Володимира Зеленського є великий шанс перемогти у другому турі президентських виборів. Експерти стверджують, що комік може обійти Порошенка і Тимошенко.

Про це стало відомо завдяки опублікованим результатам опитування Центру Разумкова.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

В даних організації наголошується, що якщо в другому турі виборів зійдуться Порошенко і Зеленський, то за шоумена готові віддати свої голоси більшість виборців. За даними опитування, якщо Зеленський опиниться у другому турі разом з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко, то за нього готові проголосувати більше опитаних, ніж за Тимошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Повідомляється, що в разі виходу в другий тур Тимошенко і Порошенко обидва мають рівні шанси на перемогу - різниця відсотків, які отримує кожен з цих кандидатів, статистично не значуща.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Варто зазначити той факт, що загальнонаціональне дослідження було проведено соціологічною службою Центру Разумкова з 7 по 14 лютого 2019 року у всіх регіонах України, за винятком анексованого Криму та окупованих територій Донецької і Луганської областей. Опитано 2016 респондентів віком від 18 років.

Варто нагадати, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук День Героїв Небесної Сотні, які загинули під час розстрілів на Майдані під час Революції Гідності, згадав події того трагічного дня. За словами лідера гурту "Океан Ельзи", хоч з часів трагічних подій на Майдані пройшло вже досить багато часу, і ті постріли чути йому ще й досі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що як виявилося, чинний президент України Петро Порошенко допомагав пораненим на Євромайдані. Про це стало відомо з опублікованого відео тих подій на Youtube-каналі "Алекс N". Події на відео відбуваються вранці 18 лютого 2014 року в Маріїнському парку.

Нагадаємо, у мережі показали, як Порошенко "виносив поранених" на Майдані: трохи не схоже на його розповідь.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський схилив голову перед героями Небесної Сотні: вся країна завмерла.

Знай.uа писав, послання Путіна росіянам: "царьок" відчув близький фініш і наобіцяв неможливого.